Koszulki 2012- zamówienia!
Bracia i siostry!
Wiem już wszystko.
Koszulki (wg wzoru nkrz wersja 2) zrobi firma B&B (ta co w zeszłym roku) jej oferta była najtańsza. Koszt koszulki to 17 zł, +dostawa 15 zł. czyli na łeb grosze + koszt wysyłki wg. stawek Poczty Polskiej + koperta. Pewnie razem wyniesie to 20 zł. z kawałkiem. Wszystko będzie zależało od ilości zamówień. Dostępne kolory:czarny, szary, biały, ciemnozielony, niebieski, granatowy, czerwony, żółty.
I, uwaga nowość!, wersje damskie i męskie, z tym , że nie ma ciemnozielonej wersji damskiej, jest jasnozielona.
Czekam na priv na wiadomość zawierającą nick, wersję, kolor, rozmiar i ilość., np: Piskal, męska,czarna, 2 szt. XXL itp.
Przy ciemnej koszulce białe logo, przy jasnej odwrotnie.
Na zamówienia czekam do końca stycznia, wtedy podam cenę i dane do przelewu. A w tym wątku listę zamawiających, co pozwoli sprawdzić, czy wszystkie zamówienia do mnie dotarły.
http://forum.bieszczady.info.pl/atta...chmentid=27224http://forum.bieszczady.info.pl/atta...chmentid=27225
Zielonych proszę o przyklejenie wątku, coby nam nie spadał w dół.
Do dzieła!
Piskal
Odp: Koszulki 2012- zamówienia!
A te rozmiary (damskie zwłaszcza) to takie klasyczne?
Wiedziałem, że o czymś zapomniałem. Pewnie, że klasyczne S, M, L, XL, XXL
a to może Piskal podasz jeszcze jakiegoś linka do aukcji pewnie na allegro gdzie będziesz to zamawiał co by rozmiary dopasować...
bo rozmiar rozmiarowi nierówny niestety,
no chyba że można się wzorować na rozmiarówce z roku poprzedniego ;)
z góry dziękuję :)
Cytat:
Zamieszczone przez
calanthe
a to może Piskal podasz jeszcze jakiegoś linka do aukcji pewnie na allegro gdzie będziesz to zamawiał co by rozmiary dopasować...
bo rozmiar rozmiarowi nierówny niestety,
no chyba że można się wzorować na rozmiarówce z roku poprzedniego ;)
z góry dziękuję :)
Na jakim Allegro? Będę zamawiał bezpośrednio u producenta. Nie znam rozmiarówki, ale pewnie koszulki będą takie jak w zeszłym roku i dwa lata temu. Robić je będzie ta sama firma.
I jeszcze jedno- nadruk będzie czarny albo biały, nie np. zielony na niebieskiej koszulce. Tutaj daję wolną rękę producentowi, byle by tylko logotyp był czytelny, widoczny, kontrastowy. W zeszłym roku nie było chyba z tym problemu, przynajmniej do mnie nie dotarły żadne reklamacje.
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Na jakim Allegro? Będę zamawiał bezpośrednio u producenta. Nie znam rozmiarówki...
Ale producent na allegro sprzedaje http://allegro.pl/koszulki-z-napisam...008793826.html i nawet podaje rozmiarówkę. Można by się upewnić czy ta rozmiarówka dotyczy "naszych" koszulek (czy to ten sam model?) i będzie łatwiej dobierać.
o no właśnie Mohikaninie o to mi chodziło, próbowałam też poszukać ale mnie wyprzedziłeś :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Ostatni_Mohikanin
OK, dowiem się!
2 załącznik(ów)
Co jakiś czas będę podnosił wątek, coby przypomnieć o zamówieniach.
Hej kto Polak na koszulki! Szable do boju, lance w dłoń, za koszulką goń, goń, goń!
Do dziś 10 osób zamówiło 21 koszulek, zatem- do dzieła!