1 załącznik(ów)
Odp: Mostki bieszczadzkie
Załącznik 27358Może niepozorny ale często przebiegany.
3 załącznik(ów)
oooo urocze mostki :)
WUKO - takie właśnie niepozorne, wetknięte gdzieś pomiędzy jednym skrajem jakiegoś małego świata a drugim są fantastyczne. Kojarzą mi się z dzieciństwem. Dzięki za ten Twój. :)))
sir Bazyl - wiadomo tytuł 'sir' zobowiązuje:wink: to i mostek stylowy - niby zwykły, drewniany a jednak z luksusowym buro-zielonym dywanem. piękny
a u nkrz odwrotnie - zielony dywan leży pod mostkiem;) nowoczesny taki... :))
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
:wink: to może możliwe jest określenie liczebności populacji mostków bieszczadzkich? :mrgreen:.
hallo,
ja może troszkę odbiegam od tematu :mrgreen:,ale poznałem konstrukcje mostku owego (filary jak i przęsło) w ...Bieszczadach;
przed wiekami ;
ujęła mnie ta bieszczadzka zieleń i ...ta" freepomysłowość"..jakże częsta- towarzyszka wypraw okołobieszczadzkich:mrgreen:
i jeszcze mobilność...tak... mobilność tego wiaduktu!
(przepraszam za www,...ale mecenasi każą mi zamieszczać " to" ,gdy pokazuję czyjąś twarz:-D)
http://galeria.serwertomeks.nazwa.pl...94c22.jpg&q=75
Przęsła, jak przęsła, ale ten filar!
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
ujęła mnie ta bieszczadzka zieleń i ...ta" freepomysłowość"..jakże częsta- towarzyszka wypraw okołobieszczadzkich:mrgreen:i jeszcze mobilność...tak... mobilność tego wiaduktu!
Mostek super!!
(mógłbyś kiedyś Mistrzu Pierogowy zainicjować i uwiecznić tak skonstruowany z Forumowiczów mostek na jakimś ...IMBIE tylko powinien być trochę bardziej wyluzowany) ;)
a ze specjalną dedykacją dla wszystkich, którzy twierdzą, że mostki potrzebne są jak dziura w moście...dziura w mostku bieszczadzkim :wink:
hallo;
Asiu 999
- co do fotografii grupowych to na forum specjalistów nie brakuje ,a ja mam zbyt wątłe paluszki coby się tam rozpychać,poza tym rimb-u już nie będzie...fotimb może przepoczwarzy się w biennale ,a na kimbie,...hm...
-oprócz dziur istnieją również ażury( nie,nie śląskie ani dynowskie :-P)
trafiają się i witrażyki :shock:
(pozdrawiam w tym miejscu towarzyszkę ,bez której nie trafiłbym na ten cudny stalowy mostek)
http://galeria.serwertomeks.nazwa.pl...822fc.jpg&q=75
kolejny raz potwierdza się, że najpiękniejsze kompozycje tworzy natura. Artyście pozostaje pięknie to oprawić...choćby w ramę użyczoną przez stalowy mostek :)