Dojazd z Lwowa do Kołczawy w wekend
Witam,
Wiem, że można do Kołczawy dojechać dwojako z Lwowa, albo pociagiem przez Wołowiec i dalej marszrutkami przez Miżgirię do Kołczawy lub, pociagiem do Hustu i marszrutkami do Miżgirii i Kołczawy.
Którą opcję aktualnie polecacie w 2012 roku?
Pewnym utrudnieniem dla mnie jest przyjazd do Lwowa na godzinę 13:00 więc chyba opcja przez Hust (20:23) jest rozsądniejsza bo wyśpię się w pociagu. Pociag ten jest w Huście o 7:13, i jak teraz wygląda sprawa marszrutek do Miżgirii i dalej do Kołczawy?
O 13:02 jest pociag do Wołowca, który na miejscu jest o 15:50 ale czy w niedzielne popołudnie zdążę dojechac na miejsce przed zmrokiem? Może pozostać na noc w Wołowcu i od poniedziałku rana szukać marszrutek na Miżgirię do Kołczawy?
Co polecacie?
Odp: Dojazd z Lwowa do Kołczawy w wekend
Do Miżgirii jeździ też sporo marszrutek ze Lwowa i osobiście wybierałbym tę opcję.
Ooo, poszukam takiej opcji także. Dzięki
Ze Lwowa do Miżgirii: Lwów - Chust o 7.15; 8.30 i Lwów - Tiaczów o 10.45; 13.55
Z Miżgirii dalej to szukaj na karpaty.com.ua
Był też autobus z Lwowa do Chustu około 16.40 o ile dobrze pamiętam (o ile rozkład się nie zmienił).
Cytat:
Zamieszczone przez
coshoo
Był też autobus z Lwowa do Chustu około 16.40 o ile dobrze pamiętam (o ile rozkład się nie zmienił).
A pamietasz moze z jakiego dworca we Lwowie?zz kolejowego,czy Stryjskiego??
W sobote chce sie własnie dostac ze Lwowa do kołczawy,i pochodzic tam po okolicznych połoninkach..
Cytat:
Zamieszczone przez
pioabram
A pamietasz moze z jakiego dworca we Lwowie?zz kolejowego,czy Stryjskiego??
W sobote chce sie własnie dostac ze Lwowa do kołczawy,i pochodzic tam po okolicznych połoninkach..
Właśnie wróciłem z Gorganów i jechałem właśnie tym autobusem.
Odjazd spod dworca kolejowego o 16.35.
http://bus.com.ua/cgi-bin/bus-order?...00&r=6051&lng=
Cytat:
Zamieszczone przez
coshoo
ok,dzieki ci bardzo
Cytat:
Zamieszczone przez
coshoo
A jadąc elektriczką ze Lwowa do wołowca,sa jakies marszzrutki do kołczawy,z wołowca?moze wiesz?
Cytat:
Zamieszczone przez
pioabram
A jadąc elektriczką ze Lwowa do wołowca,sa jakies marszzrutki do kołczawy,z wołowca?moze wiesz?
Niestety, nie wiem jak wygląda sytuacja na tym połączeniu.