Odp: Zaręczyny w Bieszczadach
No pięknie, tylko masz problem.
Gdzie znaleźć intymny domek z kominkiem który będzie blisko Kremenarosa, lub Tarnicy ?
Albo jedno, albo drugie, chyba że chcesz smignąć 50 kilosów z Bystrego.
To zależy jakie "blisko" mamy na myśli. Na pewno bliżej niż Solina jeśli by się dało.
Ciężko stwierdzić jaka będzie pogoda w listopadzie, śniegu może jeszcze nie być, ale zimno już na pewno.
Cytat:
Zamieszczone przez
piotru
W góry pójdziemy ogólnie pierwszy raz, jeśli dobrze pójdzie to pewnie będziemy wracać często żeby powspominać :)
No właśnie, czy dziewczyna na pewno dobrze będzie wspominać zaręczyny, gdy na zmarzniętą i zgrabiałą rękę wkładałeś jej pierścionek? Jak przez pogodę nie dojdziecie na Tarnicę czy Kremenaros to co? oświadczysz się w lesie pod bukiem? Jak napisałeś, że to będzie wasz pierwszy raz w górach to nie wiem czy zaręczyny na szlaku to dobry pomysł. Może najpierw oświadcz się w tym wypasionym domku lub apartamencie a np na drugi dzień pójdźcie na wycieczkę w góry. Nie miej mi za złe tych słów, napisałem to co myślę.
Proponuje Dwernik Kamień. Ludzi nie będzie i DZIEWOJA się nie tak bardzo zmęczy.
Popatrz na mapę gdzie to jest, jakie fajne górki masz blisko a i Cisna blisko... domek i widoki z niego też niczego sobie.... popatrz http://lesneuroczysko.pl/galeria/gal...m-modrzewiowy/
Zapomniałem o cenie... no tak :(
Dwernik - krótka trasa, nie zamarznie po drodze. weź termos romantyku :)
mi się podoba opcja Kremenaros:) tylko nie wiem jak z noclegiem, pewnie w Ustrzykach Górnych coś znajdziecie (nie znam Ustrzyk więc nic nie doradzę ale na pewno coś takiego co chcesz jest, ewentualnie Hotel Górski) i stamtąd można ruszyć na Kremenarosa tylko podejście z Ustrzyk na Rawkę jest dosyć trudniejsze. tłumów żadnych nie będzie. poza sezonem nie ma tłumów w bieszczadach.
Cytat:
Zamieszczone przez
krzychuprorok
No właśnie, czy dziewczyna na pewno dobrze będzie wspominać zaręczyny, gdy na zmarzniętą i zgrabiałą rękę wkładałeś jej pierścionek?
Spakuję jej rękawiczki :D
Cytat:
Zamieszczone przez
krzychuprorok
Jak przez pogodę nie dojdziecie na Tarnicę czy Kremenaros to co? oświadczysz się w lesie pod bukiem?
Hmm wtedy pewnie coś się wymyśli, w ostateczności w domku przy winie
Cytat:
Zamieszczone przez
krzychuprorok
Może najpierw oświadcz się w tym wypasionym domku lub apartamencie a np na drugi dzień pójdźcie na wycieczkę w góry.
Myślę właśnie nad odwrotnym rozwiązaniem, jeśli nie dojdziemy to wtedy ewentualnie w domku
Cytat:
Zamieszczone przez
TQT
Dwernik - krótka trasa, nie zamarznie po drodze. weź termos romantyku :)
Z tym termosem to dobry pomysł! :D Dzięki
Cytat:
Zamieszczone przez
Jimi
mi się podoba opcja Kremenaros:) tylko nie wiem jak z noclegiem, pewnie w Ustrzykach Górnych coś znajdziecie (nie znam Ustrzyk więc nic nie doradzę ale na pewno coś takiego co chcesz jest, ewentualnie Hotel Górski) i stamtąd można ruszyć na Kremenarosa tylko podejście z Ustrzyk na Rawkę jest dosyć trudniejsze. tłumów żadnych nie będzie. poza sezonem nie ma tłumów w bieszczadach.
Myślałem żeby raczej podjechać do początku szlaku zielonego i zostawić samochód na parkingu i pójść w stronę schroniska i potem dalej na Kremenaros.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jimi
mi się podoba opcja Kremenaros:) .
jak oświadczyny na Kremenarosie, to nocleg..... koniecznie też W Kremenarosie :):)
ja się oświadczałem na Smotrecu, pomimo zimna przyjęte zostały :)
P.