Nie wierze swemu szczesciu...
Naprade, opuszczasz nas? Ale naprawde??? Serio - serio? Bo juz pare razy to obiecywales i wracasz jak bumerang...
Re: T.B. - zamurowało Cię?
Michalku! Nie idz! :(
A swoja droga ciekawe co bedzie wieczorem...
Re: Nie wierze swemu szczesciu...
Witaj Szaszka!
Zrobię dla Ciebie wyjątek i odpowiem teraz - tak, spotka Cię to szczęście, jak to określasz.
A gwoli pewnym zasadom - pewnie także w imię jakichś tam zasad olałaś mojego maila. Co Cię tak przeraża? Nie zjem Cię kobieto - wszystkie Was szanuję!
P.s.
Nie parę razy, ale raz!
Pozdrawiam
Szaszka!
Otrzymałem dwa maile od Ciebie (z cytatami z moich wypowiedzi na temat pewnej wsi) - chodziło o artykuł z Geo - odpowiedziałem na nie z zapytaniem, czy jesteś gotowa przyjąć moje wyjaśnienia włącznie z moimi emocjonalnymi wyrażeniami.
Ot wsio
Bardzo przepraszam, że piszę o tym na forum, ale nie chcę w tej chwili pisać "na priva".
Jeżeli minęło to bez echa, to spoko!
I tak się pojawię u Ciebie w lipcu!
Po co? Hmmm.
Pozdrawiam
Witaj Beatko!
O_p_i_e_r_d_o_l - refleksja - i zaduma nad sobą i przesranym losem tych naszych ulubionych (dla niektórych ukochanych) gór.
Pozdra
Że co prosze??? Wydaje mi sie, ze mylisz mnie z kims innym. Nic do Ciebie nie pisalam. I nic nie dostalam.
Co niby miało mnie zamurować i na co niby to miałem "me" albo "be"?
Rozumiem, że o swoim wynalazku językowym powiadomiłeś już Radę Języka Polskiego?
A oni śpią i nie poprawiają słownika!
Co za skandal!
Podam Ci ich adres internetowy:
www.rjp.pl
Musisz koniecznie interweniować.
Witaj T.B.
Jak zwykle nie masz w zwyczaju przywitać się z rozmówcą. Ale mam to gdzieś. Pewne zachowania należy wyssać ... albo się ich nauczyć.
"Nie chce mi się gadać..."
ten cytat pewnie znasz - jak i inne z tasiemcowych seriali - zdrowia chłopie.
Aby zakończyć Twe mordęgi intelektualne podam Ci źródło (skoro zwykłe życie do Ciebie nie przemawia) - Słowniki języka polskiego - Mirosław Bańko, Maria Krajewska "Słownik wyrazów kłopotliwych", wyd PWN 1994
I na koniec podam Ci link - przeczytaj sobie artykuł - ciekawe, czy taka persona odbiera to pojęcie tak zaściankowo jak Ty.
http://www.polskiejutro.com/art/a.php?p=5mazowiecki&m=r
P.s.
Nie odbieram Ci dobrego samopoczucia, ale zasad dobrego wychowania przestrzegam z miłości do swoich rodziców.
Pa