Gorgany 19-27.01.2013 narciarsko
Hej, szukam partnera/ki na trasę
Tatarów - Połonina Chomiaków - Syniak - Mł. Gorgan - Doboszanka - Medweżyk - Pikun - Poleński - Rafajłowa -
Pantyr - Ruszczyna - Sywula - Wysoka - Osmołoda. STOP. Bania u Wiktora. STOP.
Ewentualnie na pierwszą część, do Rafajłowej(mam partnera od Rafajłowej, ale dysponuję czasem na całość stąd ten post).
Co tu dużo mówić - potrzebuję osoby która wie o co chodzi w temacie. Ze sprzętem, zacięciem, kondycją,
nastawieniem na cel. Oferuję dobre towarzystwo i napieranie co sił. W cholerę zależy mi na przejściu całości.
Nie będę ukrywał - potrzebuję osoby zaawansowanej w temacie z doświadczeniem w tematach zimowych.
Możliwa walka z kosówką w razie niewystarczającego przykrycia.
Pete
Odp: Gorgany 19-27.01.2013 narciarsko
W warunkach zimowych to ja bym reflektowala na ta banie u Wiktora :-D
Pete, trzymam kciuki za wyprawe i niecierpliwie oczekuje na relacje!!!
Zimowa walka z kosówką brrrr!
Przekażę mojemu Młodemu, on zapewne chętnie by pojechał, bo lub takie zabawy, ale teraz aż do połowy marca pracuje w hurtowni w Holandii i ma raptem 4 dni urlopu.
W Gorganach podobno tydzień temu nasypało sporo śniegu, z resztą chyba Piotrek wiesz bo na pewno patrzysz na stronę Bukovela. Znajomi byli w ten weekend, potwierdzają śniegu dużo, tylko, że często bez podkładu.
Hej Krzychu, wiem wiem, dostalem info i zdjecia od Zdzicha i Waldka. Piekna pogode mieli, a z tym puchem to faktycznie
musialo byc upierdliwe. Jestem niemal pewny ze juz siadzie to cos troszke, zwlaszcza ze pogoda sie kuna kiepsci :(:(
Najwazniesze info ze gora - kosowka jest juz na twardo przykryta. Tego sie najbardziej balem.
Pete