pierwszy raz w Bieszczady na sylwester
Chce zrobic mezowi niespodzianke i zamowic hotelik w Bieszczadach na sylwester (3-4dni). Raczej bedzie to wypad romantyczny, chcemy pozwiedzac, nacieszyc sie pieknym widokiem, nie mamy strojow do chodzenia po gorach, wiec raczej tylko spacery wchodza w gre. Jaka miejscowosc polecacie? Pojedziemy autem, ale fajnie jesli bedzie wszystko blisko bo o tej porze roku to pewnie bedzie duzo ludzi.
Odp: pierwszy raz w Bieszczady na sylwester
Witam
Ja proponuję Wetlinę- można tam znaleźć hotelik (nie podaję nazw aby nie reklamować) i miejsce na spacery - choć przyznam się ,że zimą tam nie byłem.
pozdrawiam
Czytam troche o Bieszczadach i tez myslalam o tym miescu. Co jeszcze warto zwiedzic w okolicy?
Ja przede wszystkim "zwiedzałem" góry. Ale jeśli nie macie wyposażenia na wycieczki w góry to proponuję wycieczki samochodowe (o ile warunki drogowe pozwolą)
Robiliśmy latem takie objazdówki :Wetlina-Cisna- Komańcza -Baligród- Solina-Myczkowce-Polańczyk. Po drodze cerkwie i widoki piękne.
Cytat:
Zamieszczone przez
alleta
Chce zrobic mezowi niespodzianke i zamowic hotelik w Bieszczadach na sylwester (3-4dni). Raczej bedzie to wypad romantyczny, chcemy pozwiedzac, nacieszyc sie pieknym widokiem, nie mamy strojow do chodzenia po gorach, wiec raczej tylko spacery wchodza w gre. Jaka miejscowosc polecacie? Pojedziemy autem, ale fajnie jesli bedzie wszystko blisko bo o tej porze roku to pewnie bedzie duzo ludzi.
Wetlina zdecydowanie! i sylwester z klimatami w sławnej Bazie ludzi z Mgły...chyba że ktoś woli bardziej hmm ...eksklusiv,to i takie miejsce się znajdzie..:razz:
Cytat:
Zamieszczone przez
delux
Wetlina zdecydowanie! i sylwester z klimatami w sławnej Bazie ludzi z Mgły...chyba że ktoś woli bardziej hmm ...eksklusiv,to i takie miejsce się znajdzie..:razz:
delux obawiam sie, ze sylwester ''w slawnej Bazie ludzi z Mgly'' niestety nie dla mnie :-P Mozesz polecic cos bardziej ''eksklusiv'' :-o ? Moze jeszcze jakis hotelik lub nocleg w Wetlinie?
Raz byłem w Chatce Puchatka -super sprawa.
Cytat:
Zamieszczone przez
alleta
delux obawiam sie, ze sylwester ''w slawnej Bazie ludzi z Mgly'' niestety nie dla mnie :-P Mozesz polecic cos bardziej ''eksklusiv'' :-o ? Moze jeszcze jakis hotelik lub nocleg w Wetlinie?
Sorry, nie chodzę po eksklusivach,nie te klimaty i nie ta wiara...i nie to forum...
"Hotelików "jest trochę w Wetlinie , jednak nie polecę żadnego bo w żadnym nie spałem , polecić mogę Wetlinę 107 (Wetlinka)
Chatka Puchatka -faktycznie, all inclusive