Odp: Ważne!!! XIII KIMB w "Bazie Ludzi z... Mgly" w Wetlinie!!!
Co za niespodzianka .... a wiadomo, że jaka by ONA nie była, mam słabość do Wetliny ;)
Jest jeszcze jedna propozycja: nocny ekspres Wetlina - Łupków (i okolica). Rozmawiałem już wstępnie ze zleceniobiorcą, da się zrobić, niedrogo, trzeba tylko zebrać quorum. Ja oferuję bilet w jedną stronę, czyli dowóz z Łupkowa (i okolic) do Wetliny w sobotę po południu.
Generalnie cieszy mnie, że skończyła się rozmowa o problemach, a zaczęła o rozwiązaniach. Kończmy tę telenowelę :-)
No to tak:
KIMB odbędzie się w dniach i godzinach jak w pierwszym poście.
Nocny ekspres dla mieszkańców Szwejkowa i okolic wyruszy w sobotę o godz. 23.00 spod Bazy w stronę Łupkowa. Podróż będzie za jeden uśmiech, czyli gratis. Miejsc jest 8, więc proszę chętnych o deklaracje na PW. Jeśli będzie więcej zgłoszeń, zamówię większy pojazd (przyczepę?), ale muszę o tym wiedzieć odpowiednio wcześniej, więc proszę nie zwlekać z deklaracjami.
I uśmiechnijcie się - będziecie w Bieszczadach :-D
Urlop podpisali...
będziemy:lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
Tomek
No to tak:
KIMB odbędzie się w dniach i godzinach jak w pierwszym poście.
Nocny ekspres dla mieszkańców Szwejkowa i okolic wyruszy w sobotę o godz. 23.00 spod Bazy w stronę Łupkowa. Podróż będzie za jeden uśmiech, czyli gratis. Miejsc jest 8, więc proszę chętnych o deklaracje na PW. Jeśli będzie więcej zgłoszeń, zamówię większy pojazd (przyczepę?), ale muszę o tym wiedzieć odpowiednio wcześniej, więc proszę nie zwlekać z deklaracjami.
I uśmiechnijcie się - będziecie w Bieszczadach :-D
Rozumiem, że jest to powrót. A co z kierunkiem "tam", czyli z Łupkowa i Smolnika do Wetliny? Jeździ tam coś w sobotę wieczorem, jakiś PKS na przykład?
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
A co z kierunkiem "tam", czyli z Łupkowa i Smolnika do Wetliny?
Jeśli będzie drugi samochód, w kwestii drogi "tam" możemy zrobić taki myk:
- ok. godz. 15 samochód nr 1 zabiera część ludzi z Łupkowa/Smolnika do Wetliny,
- kierowca wraca do Łupkowa/Smolnika, zostawia samochód nr 1, wsiada w auto nr 2 (czyli moje),
- ok. godz. 17 auto nr 2 z drugą załogą wyrusza do Wetliny, gdzie zostaje na parkingu,
- do Łupkowa/Smolnika wszyscy wracają busem o godz. 23.
Jak chcecie, mogę to rozrysować ;)
Nie planowałem wizyty na KIMBie bo w sobotę pracuję, ale sytuacja jest jaka jest więc zmieniam zdanie :smile: Będę w Łupkowie w sobotę przed 17oo z samochodem do dyspozycji, o 17oo mogę ruszyć razem z Tomkiem i zabrać do siebie trzy osoby z wielkimi wygodami, cztery z mniejszymi :wink: Po KIMBie wracam do domu, bezpośrednio z Wetliny albo przez Łupków jak będzie taka potrzeba.
Cytat:
Zamieszczone przez
Tomek
Jak chcecie, mogę to rozrysować ;)
Ja poproszę :mrgreen: