Odp: 3 dni w bieszczadach
Witaj... czyli spanie w górach.... to BPN nie wchodzi raczej w grę... o rozbicie namiotu mi idzie w górach.. poczytaj regulaminy parku i lp... ogólnie na prywatnym terenie po uzgodnieniu z właścicielem możesz, a w lesie nie... no i o psie poczytaj co mu wolno:mrgreen:...i co Ci grozi:shock:....są też miejsca do tego wyznaczone, czyli pola namiotowe... jest wyszukiwarka i są podobne wątki...
z psa moge jeszcze zrezygnowac bo zostawic mam z kim ale co z noclegiem w namiocie, na dziko, poza granicami parku? przede wszytskim chodzi o trase jaką najlepiej obrac, może przechodzic przez teren BdPN z noclegami najlepiej poza(ew jeden na polu namiotowym). W temacie bieszczad jestem raczej zielony (bylem 2 razy dawno temu)
... wcale nie musisz rezygnować z psa... są ludzie, którzy chodzą z psami... ale kaganiec i smycz musisz mieć w pogotowiu....co do noclegu... też można jakoś to zrobić;)... tylko noclegi to raczej po za Parkiem.... jest dużo miejsc gdzie rzadko wieczorem kogoś można spotkać... szczególnie w pobliżu mniej uczęszczanych miejsc... zawsze też można się dogadać z jakimś właścicielem gruntu...poczytaj forum na pewno coś dla siebie znajdziesz...
... są wątki w których przewijają się Twoje rozterki...:razz:.. nie jest tak źle...