Pierwszy raz z Wrocka w Bieszczady 07.07.-17.07.! :)
Witam wszystkich pasjonatów górskich wędrówek. Ahoooj! :)
Wybieram się z chłopiskiem swym w Bieszczady w okresie od 07.-17.07., nocleg w Pszczelinach. Poradźcie amatorom Bieszczad, co gdzie, kiedy, na co warto uważać... Jesteśmy zapalonymi turystami, nic nam nie straszne, poza niedźwiedziami ;-)
Może ktoś też w tym czasie będzie i chce się spotkać na trasie? :) Gorące pozdrowienia.
Poszukiwani turyści lipcowi :)
Cześć i czołem! :)
Razem z chłopakiem poszukujemy kompanów do wspólnego przemierzenia Bieszczad. Wyruszamy z Wrocka i mamy zamiar spać w Pszczelinie. Urlop w dn.07.-17.07.
Mamy po 25 lat, jesteśmy bezkonfliktowi, towarzyscy i nie marudzimy. ;) Nie mamy większych wymagań- byleby była pozytywna energia!
Pozdrawiamy i być może do zobaczenia na szlaku :)
La vie est belle!
Kontakt na priv lub na adres mailowy: jagn1990@gmail.com
Odp: Pierwszy raz z Wrocka w Bieszczady 07.07.-17.07.! :)
Hej ! Mając dużo pozytywnej energii myślę, że spotkacie na swej drodze sporo ciekawych ludzi bez umawiania się przez internet.
Zresztą to forum się takimi tematami nie zajmuje.
Z Pszczelin warto wybrać się wieczorkiem do bieszczadzkiego pępka świata czyli do Ustrzyk Górnych gdzie krzyżują się wszystkie drogi.
Miło widzieć już na starcie pozytywnie zakręconych ;-) Ale czy Ty i Twój partner zdajecie sobie sprawę z tego na co się decydujecie? Do tej pory napotkałem tylko dwie relacje ludzi na Bieszczady.Pierwsza to wręcz nienawiść a druga to miłość.Ciekawe jaka będzie wasza reakcja
Zdajemy sobie sprawę... Zdam relację po przyjeździe :)