-
przegląd wydarzeń
A tak sobie myślę, że dużo się działo, ulotne chwile starałam się "złapać", ale nie mam czasu się nimi podzielić. A co sie działo... T.B Zawody były - zdjęcie i relacja w Echu 42, bedzie wkrótce.
Na Weremieniu się dzieje - fakt powiedzą niektórzy - prywatne... no tak ale jednak wreszcie sie kręci. Zresztą indianie 2 tyg. temu byli piękni.
No a ostatnio zawody, ech cgłopaki z fajnazja... paralotnie w locie piękności. Zazaz zdjęcia. I takie tam inne - Solina jak zwykle piekna z daleka, zachody słońca najpiękniejsze na Baszcie i... DK - nie pisze całej nazwy bo nie chcę, żeby kolejne miejsce ktos zadeptał... przepraszam - ale po moich ostatnich pobytach w Biesowni - smutek straszny...
reszta równiez w EB
wasza
-
Re: przegląd wydarzeń
oj... a później świat się zmienił...
-
-
Achu zachody sa super :-)
Btw zamiescilem wlasnie fotoreportaz z wydarzen na Weremieniu
pozdrav
-
-
No super!!!
Indianie w Bieszczadach! Świat chyba och..ał. Teraz wiem dlaczego w Opolu jesienią pojawiają się na "deptaku" Eskimosi.
Heh! "Dokąd zmierzasz Sokoliku" jak zwykł dawniej mawiać ciekawy gościu z Wetliny (teraz zajął się trzepaniem kapuchy)
Szajs i tyle.
-
Witaj Asiczka
Jakoś się w tym roku nie udało - ale widocznie tak miało być.
Myslę (ale jestem przeciw) co w przyszłym roku będziecie mieli okazję pohasać w samych Jabłonkach na Waszych ulubionych konikach.
Niech to szlag - gdzie mnie biednego plecakowca teraz wygna? A tak spokojnie tam było. Mamona zmienia wszystko i wszystkich. Tfu!
Pozdrawiam
-
Długo, długo żadnych zdjęć i proszę wysyp jak po deszczu. I reportaż foto z Leska u Irka i tu. Zachody są superrrrrr. Serdeczne dzięki i proszę o jeszcze.
Pozdrawiam. Ech smutek straszny. Ale nie będzie lepiej.
-
Heh Anka!
Trochę zdjęć przybędzie w piątek na stronie schroniska. Jak chcesz to zapodam adres.
Pozdrawiam
-
Witam,
pewnie taki:http://www.ptsm.pl/jablonki/
A tak właściwie ile tych schronisk w Jabłonkach?
miejsca noclegowe
Szkolne Schronisko Młodzieżowe 50 miejsc noclegowych (całoroczne) tel. 013 468-40-26
Schronisko PTSM (całoroczne) tel. 013 469-89-41 wew. 26 strona www
źródło:bieszczady.biz.pl