Informacja dla lubiacych piwo lub cos na rozgrzewke.
Zaktualizowalem strone "Geocache w Bieszczadach" http://geocities.com/andrzej627/ . Zachecam do obejrzenia.
Wersja do druku
Informacja dla lubiacych piwo lub cos na rozgrzewke.
Zaktualizowalem strone "Geocache w Bieszczadach" http://geocities.com/andrzej627/ . Zachecam do obejrzenia.
jak zdąże przed innymi to wpadne tam jutro bez gpsa :lol: Swoją droga zaj... zabawa :lol:
Zdążysz jabol zdążyszCytat:
Zamieszczone przez Jabol
no i jak znalazł się juz jakiś odkrywca...
bo w sumie rzeczy, miejsce to jest mi dosyć znane z widzenia...
Jestes w takim razie dobry :wink:Cytat:
Zamieszczone przez ryvka
Zdążył,wpadł i zabrał.. Jak powiedział tak zrobiłCytat:
Zamieszczone przez Jabol
...ale coś tam zostawiłem :lol: :lol: :lol: no nie?
Wybieram się niedługo w Bieszczady to z powrotem uzupełnie zawartośc geocache jak było na początku
Będzie też nowy geocache ale tym razem trafi tylko posiadacz gps. Będzie w nim alkohol ponieważ piwo może zamarznąć.Niech gps wreszcie do czegoś przyda
Ble nie chatka, bo znowu będzie syf. Proszę nie podawajcie namiarów gps na chatki w necie. Byle gamoń wtedy trafi, a gamoni wchatkach nie chcemy prawda?
Żeby potem sie sytuacja z okolic Halicza nie powtórzyła.
Wczoraj wróciłem z Bieszczad. Uzupełniłem geocache pod pieńkiem znów można się napić piwa. Trafiłem do chatki tam zostawiłem puszkę piwa dla strudzonych wędrowców i zapalniczkę . Nie zamierzam nikomu podawać namiarów geo na chatkę. Zrobiłem geocache na Chryszczatej od strony Chuczwic umieściłem w nim flaszkę ginu oraz znalezione dwa naboje karabinowe. W pojemniku jest książeczka do wpisu znalazców oraz prośba gdy coś wezmą to niech i coś zostawią .Namiary podam w przyszłym tygodniu zostaną umieszcone zdjęcia drzewa pod którym został zakopany geocache oraz w jaki sposób ono zostało oznakowne , oraz oczywiście pozycja geograficzna . Zapraszam do zabawy.
Ja miałem na myśli chatkę która się znajduje na zboczach Chryszatej a nie tej przy drodze
Nowy geocache. Informacje na http://geocities.com/andrzej627/. Ten jest trudniejszy do znalezienia.
zbyt widocznie oznaczacie geocache.Jak ktoś ma orientację w danym terenie to znajdzie wg mapy :lol: :lol: :lol:
A my (Anyczka, Jabol, Barszczu i ja)wlasnie tam trafilismy dzis o 11.30, bez odbiornika GPS ale miejsce namierzylismy dzieki mapie Ruthenusa. Ładna okolica, dzieki za GIN - własnie dokupilismy do niego tonic w Baligrodzie i go spożyjemy w chacie w H. Też cos zostawiliśmy - ale nie powiem co - niespodzianka - warto tam zajrzeć!
Poniżej fotki
Wojtek1121>>> obawiam się, że gdzie byś nie schował niespodzianki w Bieszczadach, to i tak zostanie znaleziona przez niektórych forumowiczów :-) Niepotrzebne namiary GPS Tym ludziom wystarczy zdjęcie miejsca :twisted:
To takie wyzwanie ;-)
Jednak Jabola nie doceniłem,że tak szybko się uwinie. Jakbym mógł to dałbym tytuł Największego Tropiciela Skarbów. Teraz będe musiał podnieść poprzeczkę i umieścić geocache w miejscu bardziej niedostępnym. Oczywiście wraz ze stopniem trudności postaram się aby zawartość geocache była bardziej atrakcyjna. Niemam żadnych informacji na temat poprzedniego geocache, tam też uzupełniłem zawartość. Dobrze bybyło aby ktoś próżnił ten geocache przed mrozami. Filmy i zdjęcia do obejrzenia u założyciela postu. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do zabawy. Wojtek
Jabol to taki GPS na dwóch nogach. Zazdroszczę mu tej znajomosci terenu.Cytat:
Zamieszczone przez Wojtek1121
Grrrr... Pozdrawiam ekipę remontowo-budowlaną z Ginem. Domagam się filmiku, na którym mnie nie ma :/
Astra i Anyczka no może nie znalazły :twisted: :wink: ale wstąpiły po drodze na Dynysów, w miesjce gdzie jest drugi geocache (na pd. od Chr.) :lol: Zabrały procenty (herbatka z prundem była pyszna i rozgrzewająca wieczorkiem :mrgreen: ) i "cuś" zostawiły niekoniecznie procentowego dla następnych :lol: :lol:
A cóż to za dziewczyneczka trzyma tę flaszencję w dłoniach ? ;-) Ma ona 18 lat ? ;-)
Anyczka - bez urazy, ale z tymi figlarnymi warkoczykami wyglądasz baaardzo młodziutko :-) :twisted:
A Astra pali jakieś świńswo ? ;-) :wink: :wink: Oj nieładnie, nieładnie
ciiii :wink: :mrgreen: :wink: ......tylko nikomu nie mów :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
...hahaha :mrgreen: ...Astra trzyma w dłoni gwizdek...oj nieładnie, nieładnie 8) :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
..fajnie na Was - popatrzeć..:)
Dobra, dobra. Będę milczał.Cytat:
Zamieszczone przez Anyczka20
no cóż przyznam ,że na gwizdek mi to nie wygląda, ale ja się nie znam, bo nie gwizdałem już dawno ;-) Ale nad ręką tzrmającą "gwizdek" widze jakby obłoczek dymu ;-)Cytat:
A może to mgła w tle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Masz rację Doczu - to wygłąda na "skręta" ! :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
no i wydało się :lol:
a tak z innej beczki: nikogo na forum nie kręci szukanie takich "skarbów"? Wystarczy tylko mapa :lol: A satysfakcja przednia. :D Niebawem bedzie nowy geocache w bardzo urokliwym miejscu....
Nie chciałem tu uzywać dosadnych określeń :-)Cytat:
Zamieszczone przez Polej
Mnie kręci, ale nie bardzo mam możliwości, aby być tam tak często jak Wy. Ale przy najbliższym pobycie nieomieszkam w wolnej chwili poszukac na mapie, choć obawiam się, że moja znajomośc Bieszczadów nie pozwoli mi na odnalezienie skrytki :-(Cytat:
Zamieszczone przez Jabol
żeby nie było :P :D Ale się dzialo! Pozdrawiam :)
No niech będzie :-)
A możecie wyjaśnić genezę ksywki PÓŁCHRAPKA ? ;-) :mrgreen: :twisted:
:D :lol: :twisted: :mrgreen: eeeeeeeeeeeeeeeeeehahahahaha... Nie wiem, boję się Ali, kurka... Nazwa jednak sama za siebie mówi... :D Wspomnę, że spędziłam z Alą 3 nocki :D yhyhy :D... I jakby to powiedzieć... :mrgreen: :twisted: Krasnal PÓŁCHRAPEK jak się patrzy! :D :lol:
aaaa - domyślam się :-)
Trzeba było wykorzystać gwizdek :D Gwizdanie pomaga :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Astra:)
No ładnie....przychodzę sobie do domciu po pięknie spędzonym dniu...a tu takie rzeczy :shock: Oj komuś się tu lanie szykuje :twisted: :wink: :twisted: ...kurcze Astra, żeby tak publicznie rozgłaszać :lol: :lol: ...oj no będzie manto jak się patrzy :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Ale przeciez to nic złego, ani wstydliwego. Nie przejmuj się Anyczka - to ponoć normalny objaw po spożyciu alkoholu ;-) :twisted: :twisted: :twisted:Cytat:
Anyczka..? I alkochol... Nieeeee... To sie nie godzi... :P Toz to dobra dziewczyna z Sanoka jest :D Ona rozchrapana i usmiechnieta zawsze jest.. :D
Też byłem zdziwiony, ale zdjęcia mówią same za siebie :-)Cytat:
Zamieszczone przez Bison
W rękach znawców Photoshopa i Corela zdjecia mogą mówić co tylko sie zechce :lol:
hiehiehie... :D Herbatkę z prundem robiła :) pyszną! :) A co do PÓŁCHRAPKA... No cóż... rozglądam się za siakimiś fjowymi nausznikami :) (że niby na zimę) :) Rozpatrzę ew możliwość kupienia dżinksa na mp3 :) coby sobie spokojnej, relaksacyjnej muzyczki przed snem słuchać, kiedy z PÓŁCHRAPKIEM (z czystą przyjemnością) kolejny raz na wyprawe ruszę :) :twisted: :lol: :D :mrgreen:
No taaaak... Ale gwizdek oddałam komuś, kto go znajdzie na geocasche'u... :roll: :o Bylby gwizdek na KRASNALE PÓŁCHRAPKI a nie na niedźwiedzie :lol: :lol: :lol: Tam pikuś niedźwiedzie przy KRASNALKACH PÓŁCHRAPKACH :D :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Polej
Ja nic nie wiem :roll: :lol: :mrgreen: To Ala wstawiala zdjątka na których wszystko jest (nie wiem czemu jakis skręt zamiast gwizdka właśnie :o :roll: :evil: :shock: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Jabol
To za Krasnala Półchrapka, za Kubusia Puchatka, za Żwirka i Muchomorka...no!!!! :twisted: :mrgreen: :lol: 8) :D :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Astra:)