Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Miała decydować Rada, ale to właśnie wy dwie najgłośniej krzyczałyście za głosowaniem, ankietami i takie tam.I co? I nic.;)Też liczyłem, że będzie więcej propozycji i więcej zabawy..........................Już niczego nie będę zmieniał. Chcieliście ankiety, ale ankieta jest anonimowa i niezobowiązująca, zdecydowaliśmy więc o
głosowaniu jawnym. Puszka z Pandorą i takie tam. A regulamin i tak jest bardziej łagodny niż poprzednio........................ I dlatego jestem spokojny.
Piskalu, może byś tak uderzył się nie w cudze a we własne piersi???
Cytat:
My, Towarzysze Radzieccy (od słowa Rada) postanowiliśmy poddać pod dyskusję miejsce lokalizacji przyszłorocznego jubileuszowego Kongresu Internautów Miłośników Bieszczadów, który odbędzie się w dniach 20-22 maja 2011 r.. Mamy swoje propozycje, które pojawią się w swoim czasie, ale może i wy zaproponujecie coś ciekawego....................nie będziemy traktować waszych propozycji oficjalnie, lecz jako punt wyjścia do dyskusji......................
Towarzysze Radzieccy zastrzegają sobie prawo do ostatecznego wyboru miejsca X KIMBu.i liczą na owocną dyskusję, o co na tym forum nietrudno.......................
Wiem, że włożę znowu kij w mrowisko, ale szczerze mówiąc mam to gdzieś.
Chciałem Ci podziękować za dotychczasową współpracę i prosić, żebyś nie linkował już na zielone forum ani tego, ani żadnego innego linku dotyczącego organizacji KIMB.......................... Kiedy zostaną ustalone wszystkie szczegóły, tj. miejsce, program itd. poproszę Cię o przekazanie na zielone forum oficjalnego zaproszenia.
Można i tak. Znam imprezy organizowane odgórnie, po dyktatorsku i to są udane imprezy (za przykład niech posłużą RIMB-y IMB-y i FOTIMB-y).
Cytat:
Piskal to przesympatyczny kolega, wspaniały kompan, brat łata, jak to dawniej mówili - do wypitki i do wybitki!
. I tego się trzymajmy!!!