po drodze ku Bieszczadom...Lekce sobie ważyłem to miejsce i wielokroć mijałem to miejsce póki tam nie wlazłem i nie zachwyciłem sie widokiem... 8) Zagadka 116
Wersja do druku
po drodze ku Bieszczadom...Lekce sobie ważyłem to miejsce i wielokroć mijałem to miejsce póki tam nie wlazłem i nie zachwyciłem sie widokiem... 8) Zagadka 116
Ostre?
Nie.Cytat:
Zamieszczone przez WojtekR
Nie moge bo od razu zgadniecie. Widok jest dość charakterystyczny.Cytat:
Zamieszczone przez Browar
Dla ułatwienia dodam, że słup ten znajduje się kilka metrów od drogi i nie ma na nim już drutów. Wiem ze trudno dojrzec takie drobiazgi, zwłaszcza ze wkoło znajdują sie takie piękne widoki, ale zastanawia mnie czy w okresie powojennym w czasie walk z UPA były już takie tabliczki na słupach, bo ta dzira jak nic pasowałaby mi do pocisku 9mm.
Z Tarnawy do Dźwiniacza, a raczej odwrotnie, bo Dolina Sanu wydaje sie być po lewej.Cytat:
Zamieszczone przez leszczu
Ja bym obstawił że droga koło Lutowisk od strony Otrytu.Cytat:
Zamieszczone przez leszczu
Droga pod Otrytem w dolinie Sanu w okolicach Sekowca. Drugi raz nie dam się nabrać kamieniołom w Bóbrce.
A co do tego fresku Władka Nadopty do może Baza ludzi z mgły w Wetlinie?
Cyryl napisał
Witam Cie na forum. Całkiem dobre wejście. Ten portret rzeczywiście istnieje na ścianie tuż obok drzwi do GOPR-ówki.Cytat:
Co do zagadki 18, czyli portetu Władka Nadopty, to to zdjęcie zostało chyba po prostu zrobione w Chatce Puchatka
rzecz jasna trafiłaś Lucynko :lol: Ja Cie na nic nie nabierałem, a tym co nie byli widok z góry dla zachęty. Warto wejść tak dla rozgrzewki...Cytat:
Zamieszczone przez lucyna
...i jeszcze jedna zagadka (nr 117) z peryferii bieszczadzkich...Gdzie znajdyje sie ta bieszczadzka chatka dla CKM-u?
Czyżby tej chatki dla CKM-u nie należało szukać idąc wzdłuż Sanu, najlepiej na odcinku Sanok - Lesko