Odp: KIMB 2007 - III tura
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
[...]? Barana wsadzić na rożen to nie to samo co kiełbasę. Trzeba to jakoś przygotować, tego chyba nie można zaimprowizować w ostatniej chwili.[...]
Hej:)
Jak wiadomo, sympatyczna załoga wehikułu zwanego 'Zajazd pod Caryńską' świetnie sobie radzi z urządzaniem pieczonego barana. Ostatni pokaz odbył się w noc sylwestrową. Wszystko było bez zarzutu. Tak więc zdajmy się na Jacka i jego ekipę:) Tylko trzeba wypowiedzieć się, ile będzie osób i jaki w związku z tym koszt jednostkowy żarełka nastąpi. To tyle. Piwa, chleba i inszych dodatkó chyba nie zabraknie...
Pozdrawiam wiosennie,
Derty
PS: Andrzeju - dziś dopiero skanuję mapy - niestety:/ Mała nawała roboty mnie dopadła...
Patrzę, że w menu nadal widnieje naleśnik Jagny (dostępny jest tylko po wcześniejszym uzgosdnieniu, bo tylko wtedy mogę wszystko przygotować), ale może uda mi się zrobić ciut wiecej farszu??? :wink: a z płaceniem kartą nie ma problemów wcale
Pozdrawiam
Jagna
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
Jak wiadomo, sympatyczna załoga wehikułu zwanego 'Zajazd pod Caryńską' świetnie sobie radzi z urządzaniem pieczonego barana.
Co do tego nie mam watpliwosci.
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
Hej:)
Tylko trzeba wypowiedzieć się, ile będzie osób i jaki w związku z tym koszt jednostkowy żarełka nastąpi.
Wlasnie tu mam watpliwosci, czy uda sie to na czas ustalic. Derty, rozumiem, ze w tej sprawie zrobisz niedlugo jakis sondaz. Czas leci szybko do przodu.
[QUOTE=andrzej627; Derty, rozumiem, ze w tej sprawie zrobisz niedlugo jakis sondaz. Czas leci szybko do przodu.[/QUOTE]
Andrzeju - Ty też możesz ten sondaż zrobić
Zróbmy sondaż: kto jest zainteresowany baranem w UG w trakcie KIMB-u?
Kto przyjedzie i zechce dorzucić się gotowizną do tego wydatku? Czy nadejdą kolejne zgłoszenia na mój priv od osób zdecydowanych uczestniczyć w KIMBie?
Stanęło na tym, że nawet połowa z wygrywającej rzeszy zwolenników UG jednak nie przyjedzie:D Pisać, zgłaszać się, dawać znak, co i jak!:)
Pozdrawiam,
Derty
Nie zgaszam sie . Ale wiadomo bede - 2 szt ludzkie .
Mozesz doliczac , na priv nic nie daje .
Możliwe, że temat był juz poruszany, ale nie wyłapałam go... Czy ktoś podjął się w tym roku wykonania znaczka i plakatu KIMBu (MarekM w tym roku oddał to w nasze ręce). Może znajdzie się ktoś, kto złoży swoją propozycję graficzną? Jesteście szalenie zdolnymi i kochanymi ludzmi - spróbujmy to jakoś rozwiązać. Propozycje proszę na all
Pozdrawiam
Jagna
W głosowaniu nas wyborem miejsca KIMBu wzięło udział 65 osób, z czego 33 głosowały za Zajazdem Pod Caryńską. W głosowaniu na temat barana wzięło, jak dotychczas, 18 osób. Ciekawe, ile osób ostatecznie weźmie udział w KIMBie. Im bliżej terminu, tym mniejsze widać zainteresowanie.
Nasza ekipa będzie w UG już w czwartek 17 maja. Z kim będziemy mogli się tam spotkać? W czwartek wieczorem będziemy w Zajeździe.
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
.......Nasza ekipa będzie w UG już w czwartek 17 maja. Z kim będziemy mogli się tam spotkać? W czwartek wieczorem będziemy w Zajeździe.
Zgodnie z umową będę w czwartek wieczorem w UG, w Zajezdzie. Ze mną córka i ew. ktoś chętny zabrać się z nami, (na razie to dwie osoby). Do zobaczenia!
O znaczku na razie cicho, nikt nie podjął tematu.
Długi