Odp: Wybór miejsca VII KIMB 2008. Głosowanie do dn. 31.01.2008 r., godz. 20:00
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Ze względu na wyjazd Derty'ego losowanie odbędzie się za kilka dni, prawdopodobnie w najbliższą środę wieczorem, w pubie "Szklanka". Oczywiście poinformujemy o dokładnej dacie, miejscu i godzinie. (...)
Dziś jest już środa, 6-go lutego, a ww. informacji nadal brak. :shock:
To w końcu kiedy i gdzie się spotkamy, aby przeprowadzić losowanie ?:?:
Witam:)
Już jestem. Proponuję spotkanie jutro. Godzina: przybęd do centrum około 16:20-30. Czyli mogę być w '4 Szklance' już o 17-ej.
Trzeba by sprosić więcej braci bieszczadzkiej. Tak więc proponuję, aby niniejszy post był też ZAPROSZNIEM dla warsiawki & przyległości. Arakcji moc będzie - moneta przyklejona na sztorc, to oczywiście gwóźdź programu lecz wcześniej...:D
Pozdrawiam,
Derty
Cytat:
Zamieszczone przez
Fiaa
Zła odpowiedź. :twisted: Mój nauczyciel matematyki zwykł mawiać: Panie kolego w matematyce moneta nigdy nie staje na sztorc. :mrgreen:
w matematyce teoretycznej tak, ale to losowanie bedzie (miejmy nadzieję) realne :mrgreen::mrgreen:
Kłaniam się z pubu "Czwarta Szklanka".
Przeprowadzone przed chwilą losowanie doprowadziło do ostatecznego wyboru miejsca VII KIMB w dn. 16 - 18 maja 2008 r.
Osobą, która rzuciła monetę, była Kaha. Wypadł: orzeł.
A zatem ogłaszam, iż VII KIMB odbędzie się w Ustrzykach Grn. - w Zajeździe pod Caryńską.
Przebieg losowania został utrwalony (sfilmowany) przez kol. Marcowego. Film zostanie umieszczony w Internecie już wkrótce - jak tylko Marcowy wróci do domu.
Obecni byli:
Aleksandra,
Derty,
Kaha (z męską obstawą, czyli z Piotrem),
Marcowy,
Żabki (szt. 2), czyli Adam i Ania,
No i ja , czyli Stały Bywalec
Dzięki za:
1. Przeprowadzenie losowania
2. Sfilmowanie losowania
3. Obecność wszystkich podczas losowania
4. Szybkie powiadomienie o wyniku losowania
5. ODPOWIEDNIE SPREPAROWANIE MONETY LOSUJąCEJ ;)
Pozdrawiam
Zapraszam do obejrzenia relacji z losowania :-D
Przepraszam za fatalną jakość dźwięku, ale tak to bywa z amatorskim sprzętem i odgłosami knajpy. Mam jednakowoż nadzieję, że sens przemowy Stałego Bywalca i przekaz obrazu będą zrozumiałe. Dla większej wiarygodności film składa się z jednego ujęcia, bez żadnych cięć, za to z dużą liczbą szwęków i brudów :-D
Za chwilę pojawi się także kilka fotek z tego wieczoru :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
W pierwszej chwili myślałem że to Jozin z Bazin ;)
Losowanie miało się odbyć poprzez rzut monetą (widzieliście pewnie kiedyś np. jakiś mecz). Tu wyrzucona z rąk moneta nawet jeden raz się nie obróciła - jak w rękach była orłem do góry, tak orłem do góry spadła :mrgreen: ;)
Piotr, ja wiem ze ona w moich rekach latala... ale i tak wiem ze teraz bede zlinczowana... ale co mi tam... i tak nie jade, wiec nie zalezalo mi ani na jednej ani na drugiej lokalizacji :P
Marcowy! sądząc po Twojej minie, to zadowolony z wyniku losowania chyba nie byłeś?