Odp: Tablica na Łopienniku
Czas płynie, więc i pora podejmować jakieś decyzje. Dwunasty nie dwunasty, ale w tym roku proponuję pomnożyć to przez dwa i na Łopiennik ruszyć 24 kwietnia (sobota). Spotykamy się więc pod pomnikeim generała o godzinie 9.00. Ruszamy w górę zielonym lub leśnymi stokówkami w zależności od aury. Dochodzimy do niebieskiego i ruszamy przez Durną ku Łopiennikowi. Na szczycie jak zwykle odpoczynek. Z Łopiennika zejdziemy albo czarnym albo przez las ;) Auta będzie można zostawić na składzie, żeby nie dreptać po asfalcie. Mam nadzieję, że nikt mi nie ma za złe przesunięcia czasowego rocznicy ;)
Szkoda że w sobotę bo ja niestety pracuję:(
Cytat:
Zamieszczone przez
olgaa
Szkoda że w sobotę bo ja niestety pracuję:(
Pomysł jest świeży więc można podumać nad niedzielą następnego dnia tj 25. Jeśli nikt nie złoży zastrzeżeń to dziś w nocy zmienię ustalenia na 25 kwietnia (niedziela).
Supr by było bo chętnie się wybiorę:)
A więc po przedumaniu tematu termin rocznicowego wyjścia zostaje zmieniony na 25kwietnia (niedziela) o godzinie 9.00 pod pomnikiem generała, co się nie zdążył ukłonić przed kulą. Zapraszam Wszystkich chętnych.
Cytat:
Zamieszczone przez
marcins
Czas płynie, więc i pora podejmować jakieś decyzje..... Mam nadzieję, że nikt mi nie ma za złe przesunięcia czasowego rocznicy ;)
Super Marcinie....termin dla mnie jest obojętny,sobota , niedziela ...wtorek ;) na TAKĄ uroczystość to mogę wziąć urlop.
Niedzielny termin też jest dobry.
Może zeszłorocznym wzorem jakieś ognisko, kiełbaska?... po.
Ja wezmę "kuchnię polową", a tym co będą mieli ze sobą kubki, to będziemy serwować herbatę , kawę i "gorący kubek" też się znajdzie :-D
Ekipa krośnieńska będzie liczna.
Akurat tego dnia będę w Tatrach... Przyjaciele biorą ślub w Chochołowskiej. Zawsze bliżej, niz ze stolycy. Będę z wami myślą.
chętnie bym się przyłączył, o ile moje psy nie będą dla was problemem, obiecuję, że będą cały czas na uwięzi i nie sprawimy kłopotów :-)
Do ekipy krośnieńskiej.
Mogę ewentualnie zabrać kogoś po drodze z Krosna.
Cytat:
Zamieszczone przez
PiotrB
...
Do ekipy krośnieńskiej.
Mogę ewentualnie zabrać kogoś po drodze z Krosna.
Dzięki Piotr za ofertę ,chyba nie skorzystamy , jesteśmy póki co dość mobilni :-D , ale może ktoś inny skorzysta?
Miło będzie Cie poznać.
Jeszcze raz dzięki.
Piotrze, psy były od pierwszej wyprawy naszej z tablicą na Łopiennik. Na pierwszej była Pinda na drugiej Brus. Myślę, że nikomu one nie będą przeszkadzały i jest to "taka świecka tradycja" .Pozdrawiam Robert.