Odp: [Toruń] Spotkania bieszczadzkie
Kolejne toruńsko- bieszczadzkie poświęcone było przede wszystkim urodzinom Julii, ale też wspominkom i przyszłorocznym majowym planom.Również temu dlaczego zaczęła nas zaniedbywać bydgoska część oraz innym sprawom forum. Spotkanie w składzie: WUKA, Julia, Wiola, Wojtek Myśliwiec, Marek, Piskal oraz nasz bard, czyli Tomek, z zespołu Calcjumfolii, zespołu, który w najbliższą niedzielę zagra niebiański koncert w klubie NIEBO w piwnicach Ratusza Staromiejskiego w Toruniu. Zapraszamy!
Jakaś dokumentacja fotograficzna powstawała, pewnie zostanie opublikowana w swoim czasie, cokolwiek ten "swój" czas by nie oznaczał.
Kolejne spotkanie dopiero 8 grudnia.
Cześć pracy!
o wybaczenie proszę z pokorą ale wtedy gdy spotkania się odbywają jeszcze pracuję.
Wróciłam z..."Nieba",w którym dawał świetny koncert Zespół Calcjumfolii (zaprosił nas,już teraz "nasz" Tomek).Niestety,byłam tylko ja,ale wcale nie żałuję!Niech żałują nieobecni !!!Switna poezja śpiewana,przytulna piwniczka,miła atmosfera!
W uzupełnieniu relacji z ostatniego spotkania napisze jeszcze, że nawet WUKA skusiła się na wypicie piwa. Bo do tej pory wszyscy piliśmy li tylko sok.
"Kto z kim przestaje...." (?)
Dzisiaj doszło do prawie spontanicznego mini spotkanie toruńsko- bieszczadzkiego. WUKA przysłała mi maila, że ma spotkanie autorskie w księgarni Hobbit;zapakowałem się więc do plecaka i przyjechałem do Torunia spotkać się z WUKĄ.
A poza tym:
Dnia 26 listopada 2009 12:28 Mariusz P <dziadzia.calcjumfolii@gmail.com> napisał(a):
co byście powiedzieli w sensie cała ekipa bieszczadzka na sobotnie andrzejkowe śpiewanki w lokalu "na końcu świata" być może przyjedzie jeszcze parę fajnych osób grających
--
Pozdrawiam
Mariusz Procyk
http://www.calcjumfolii.ovh.org
A to z zespołu naszego prywatnego barda, barda naszych toruńsko- bieszczadzkich spotkań, czyli Tomka.
...no i czekam na "co byście powiedzieli"?
W ciągu najbliższej godziny okaże się, czy nie będziemy musieli jechać do Bielska- Białej. Jeszcze dziś.
No i znowu, WUKO,nie spotkamy się na koncercie, chyba dopiero na Nohavicy. Jednak wyjeżdżamy z Julią do Bielska- Białej. Będę chciał ją namówić na Cieszyn, no i przejście do Czech. Ale pewnie żadnego szlaku nie uda się zrobić:-(
4-ego grudnia,czyli pierwszy piątek miesiąca "Śpiewanki turystyczne" w Katarynce przy ul.Prostaej! Zaprasza Calcjumfolii.Liczę na świetny wieczór w szerokim gronie toruńskich bieszczadników!