Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Przecież chyba nikt nie głosuje tak, czy inaczej, bo zakłada, że łatwiej mu będzie w takiej lokalizacji zrobić sobie imprezę zamkniętą we własnym gronie.
:)
Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
Przecież chyba nikt nie głosuje tak, czy inaczej, bo zakłada, że łatwiej mu będzie w takiej lokalizacji zrobić sobie imprezę zamkniętą we własnym gronie.
:)
Ależ oczywiście (tak to rozumiem).
Ja głosuję tak a nie inaczej, bo na podstawie opisów obu miejsc (żadnego z nich nie znam osobiście) wyobrażam sobie, ze w Sękowcu będzie lepsza atmosfera na obrady.
B.
Cytat:
Zamieszczone przez
manio
Irasku Ty wiesz że ja do ZpC to zawsze z chęcią pojadę ,ale wydaje mi się że jednak mylisz się co do tego że jest to lepsze miejsce na obrady.Prosty przykład ,przy ładnej pogodzie atmosfera będzie lepsza na obrady w Sękowcu przy złej w Ustrzykach ,tylko co Jacek zrobi z miejscowymi typu Nija ,Bartek ,Baranek czy Józek Polański którzy jak coś wyczują to nie odpuszczą(w przypadku ładnej pogody to nie ma z nimi problemu bo idą w plener).Obradom to może przyda "kolorytu" ,ale atmosfery nie będzie żadnej.Jeśli zrobisz imprezę zamkniętą to jak to widzisz???.."bramkarz ",który kogoś wpuszcza a kogoś nie i na jakiej zasadzie???Jacek i tak ma mało ludzi żeby ktoś bez przerwy stał na bramie ,bo na Kimbie wiesz jak jest, jedni wchodzą drudzy wychodzą ,jedni idą zjeść drudzy po flaszkęi tak w kółko.
He he zakapiory są wszędzie w Sękowcu też się pewnie ktoś przyczepi Siódemka, Zajączek, Pawełek i inni ;)
Pamiętasz jak to jeden z nich mówił do ciebie "te Gołota" albo tekst o harmonijce "nie dmuchaj jak nie twoje" eh to były czasy :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
irek
zapowiadało się fajnie rozpaliliśmy ognisko ale deszcz i zła pogoda zrobiła swoje i wszyscy musieliśmy ubić się w malutkim barku.
Nie wygląda to zachęcająco. Czy po powrocie z Pikuja będziemy mogli się pożywić w tym "malutkim barku" ?
Jeżeli tam Ci jadło nie będzie odpowiadać, zawsze można zjeść coś w hotelu w Zatwarnicy.
No a pod Caryńską wieeeeeeeeeeeeeeeeelki na cały talerz schaboszczak, wysmażony, chrupiący, pachnący...pychaaaaaaaa :mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Misieg
Jeżeli tam Ci jadło nie będzie odpowiadać, zawsze można zjeść coś w hotelu w Zatwarnicy.
No nie do końca zawsze. Zakładając, że jest jakaś grupa w hotelu bo poza sezonem czasami stoi pusty. I w hotelu jest jadłodajnia nie ma restauracji gdzie można o każdej porze coś zjeść z karty. Można sobie zamówić o określonych godzinach w porach posiłku i tylko to co jest akurat przewidziane na dany dzień w jadłospisie. Faktem jest, że jedzonko w hotelu jest bardzo smaczne o ile coś się nie zmieniło. W barku w Sękowcu w menu są tylko zapiekanki i pizza z mikrofali. Więc pozostaje własny wikt albo jedzenie o określonej porze w hotelu, najbliższa restauracja jest w Pszczelinach lub Ustrzykach.
Cytat:
Zamieszczone przez
Misieg
Potwierdzam! W Zatwarnicy jest smaczna kuchnia, b. przyzwoite warunki, klimat też jest (pod sklepem). Trzykrotnie pomieszkiwałem w Zatwarnicy. Zarówno hotel jak i sama Zatwarnica mają u mnie plus.
Pozdrawiam + Pastor manu propria
Cytat:
Zamieszczone przez
irek
W barku w Sękowcu w menu są tylko zapiekanki i pizza z mikrofali.
Iras, dzięki za konkretną odpowiedź.
I teraz już się zapewne domyślacie, dlaczego ja - stały bywalec Sękowca - oddałem swój głos na Ustrzyki Grn. Po prostu mógłbym się podpisać pod argumentacją Irka.
Ale zwolennicy KIMB w Sękowcu niech się nie przejmują. Tam też (w razie organizacji KIMB-u) będzie bardzo fajnie.
Inaczej po prostu być nie ma prawa.
:-D
PS
Piskal, ja po prostu chciałem ten cały "zgrzyt" obrócić w żart. I stąd przywołałem aż wypowiedź p. Zagłoby nt. synów Noego. I dajmy już temu spokój. :-)