Odp: Koszulka forumowa, edycja 2009
No to mamy remis w czołówce, szykuje się ostry finisz ;)
- MKwinto1: 8 głosów (diabel-1410, Hero, Ala, admin, Stały Bywalec, Przewodniczek, jacek72, WUKA) (cerkwie i wilk)
- Henek: 8 głosów (majka777, vm2301, sir_Bazyl, jank, Jaro, bertrand236, Browar, joorg)
- MKwinto2: 4 głosy (Marcowy, januszcz1, Jabol, paszczak)
- Polej: 1 głos (Pyra.57)
- Recon: 1 głos (mavo)
A, kurka, niech Wam będzie: MKwinto projekt No 1
(i pierwszy głos nieformalny na obcięcie wilka :D)
Pozdro ciepłe!
katia
Doborowe towarzystwo,miłe sąsiedztwo, to i ja dam głos:MKwinto projekt No 1
A ze tak zapytam. Nie mozna zamowic poprostu co kto lubi?
Moze cena bedzie 4 zl wyzsza ale wtedy kazdy bylby zadowolony.
Teraz dopiero zauważyłam głosowanie, ale zdążyłam :grin:
Tylko i wyłącznie ten z cerkiewką czyli MKwinto_1 :grin:
Pozdrowienia
Basia
Cytat:
Zamieszczone przez
admin
Moze cena bedzie 4 zl wyzsza ale wtedy kazdy bylby zadowolony.
Panie Administratorze adminie Darku - nie mieszajcie :twisted: bo się znowu wszytko na biciu piany skończy, a logo ma służyć do się rozpoznawania i być niejako znakiem firmowym (jak znaczek np. Coca-Coli na butelce itp.) i dlatego najlepiej jak będzie jedno a nie np. 430 (czyli tyle ile mniej więcej jest aktywnych użytkowników - i przy okazji kto to jest ten aktywny użytkownik, bo mnie to od dłuższego czasu spać nie daje :wink: ) Myślę, że każdy jednak zakupi koszulkę ze zwycięskim logo, nawet jeśli nie będzie to jego faworyt. I na koniec jeszcze apel do forumowiczów, którzy jeszcze nie głosowali - dobrze przemyślcie swój wybór i głosujcie na logo Henka !!!
Dla wszystkich serdeczne pozdrówka przedłikendowe!
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
I na koniec jeszcze apel do forumowiczów, którzy jeszcze nie głosowali - dobrze przemyślcie swój wybór i głosujcie na logo Henka !!!
Henek, Henek!
To nie jest próba zagłosowania trzy razy, tylko zachęta dla nieśmiałych :-)
1 załącznik(ów)
no więc tak, bierzemy Browarka , zdejmujemy mu z głowy kapelusz , przerabiamy i zakładamy na łepetynę forumka.
Zdecydowanie lepiej.
Dla Piskala przygotuję wersję gdzie forumek będzie miał na głowie chustę
a w wersji dla Jabola będzie patrolówka
Teraz będę miał dwa głosy więcej :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
admin
To zawsze można :-D Myślę, że autorzy logotypów nie będą mieli nic przeciwko, żeby ktoś pożyczył sobie ich wzór i strzelił jedną czy dwie sztuki. Np. na Allegro jest sporo ofert firm, które wyprodukują nawet jedną koszulkę z dowolnym wzorem.
Moja idea jest taka: drukujemy jeden wzór w jednym rzucie jako znak rozpoznawczy, ale i coś (w duuuużym cudzysłowie) elitarnego. Wszak to pierwsza forumowa koszulka! Wiecie, ile będzie ona warta za 10 lat?! Nawet mocno używana!!! ;) Może uda się zaszczepić nową, świecką tradycję produkowania co roku innego wzoru? Nie bez kozery mówimy o "edycji 2009"...
A u schyłku dnia głosy rozkładają się następująco:
- MKwinto1: 11 głosów (diabel-1410, Hero, Ala, admin, Stały Bywalec, Przewodniczek, jacek72, WUKA, katarzynowosc, Pastor, Basia Z.)
- Henek: 8 głosów (majka777, vm2301, sir_Bazyl, jank, Jaro, bertrand236, Browar, joorg)
- MKwinto2: 4 głosy (Marcowy, januszcz1, Jabol, paszczak)
- Polej: 1 głos (Pyra.57)
- Recon: 1 głos (mavo)
PS. Tak mi przyszło do głowy, ze może warto to dopowiedzieć: inicjatywa koszulkowa jest moja osobista i prywatna, nie jakaś superoficjalnoforumowa. Darka poprosiłem o akceptację, bo uznałem, ze wypada, jednak nie organizuję tego jako namaszczony przez Admina mod, ale jako Marcowy. Jest mi megamiło, że udało mi się wciągnąć do zabawy sporo zacnych osób - i Autorów, i Głosujących - jednakowoż odczytuję to jako wyraz sympatii i życzliwości dla siebie, a nie strach przed zbanowaniem :P
Cytat:
Zamieszczone przez
Henek
no więc tak, bierzemy Browarka , zdejmujemy mu z głowy kapelusz , przerabiamy i zakładamy na łepetynę forumka.
Zdecydowanie lepiej.
Browar, ale Ty sympatycznie wyglądasz na zdjęciu! :-)