Odp: X KIMB - rozkład jazdy
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
Pytanie na wyrost mam, czy jeśli będzie dużo nakrętek - zakładają że będzie nas ok. 50 osób i każdy przywiezie ok. 1 kg to będzie już bardzo dużo - to ktoś mi pomoże dostarczyć je w okolice Sandomierza/ Tarnobrzega?
Mówisz masz:) Mogę wracać przez Sandomierz /to tylko odrobine od mojej trasy/
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
W I poście aktualizacja danych cateringowych. Ponadto wiadomo, że będzie rzutnik do laptopa.
Przy okazji - w sobotę KIMB-ową rano zapraszamy na spacer po okolicach Łopienki. W programie odwiedziny cerkwi oraz kapliczek: na Hyrczy i Szczęśliwych Powrotów. Możliwe lajtowe chaszczowanie :)
Bardzo chętnie się wybiorę na taki spacer:)
Cytat:
Zamieszczone przez Ostatni_Mohikanin
Marcowy, możesz uściślić ten rzutnik? Czy to będzie jakiś miejscowy?
Tak jest. Mam informację od Pani Olimpii, że w Bazie będzie miejscowy rzutnik.
Cytat:
Zamieszczone przez Zbyszek
Bardzo chętnie się wybiorę na taki spacer:)
Super :) Wiesz, że rok temu minęliśmy się tam o włos z Miśką? :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Tak jest. Mam informację od Pani Olimpii, że w Bazie będzie miejscowy rzutnik.
Dzięki za info. Do zobaczenia na wigilii ;-)
Ja też piszę się na spacer łopienkowy. Jeśli znajdzie się kawałek miejsca dla mnie.
Chętnie się wybiorę z waszmościami tylko gdzie zbiórka i o której? Mogę po drodze jadąc z UG chętnych zabrać, 2 miejsca do dyspozycji.
No to z taką ekipą Miśka nie ma szans ;) Proponuję zbiórkę przed Bazą o godz. 10.00.
A ja chciałam wyrazić publiczne ubolewanie i żal, że nie będzie na KIMB Andrzeja i Wojtka Braci Cyferek :( z którymi jest zawsze wesoło i ciekawie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
W Bazie będzie miejscowy rzutnik.
Tytułem uzupełnienia - żeby podłączyć rzutnik, laptop powinien mieć wejście HDMI. Zasadniczo wszystkie lapki je mają, ale na wszelki wypadek precyzuję.
Druga informacja - w Bazie nie ma nagłośnienia, więc jeśli ktoś ma mikrofon podłączany do laptopa, to jest proszony o zabranie. Oczywiście, jeśli to nie kłopot, bo bez elektroniki też sobie poradzimy :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Zasadniczo wszystkie lapki je mają, ale na wszelki wypadek precyzuję.
Zasadniczo nie wszystkie lapki mają wyjście HDMI, więc to ważna informacja dla ewentulanych podłączaczy.