Odp: Forumowych koszulek edycja trzecia?
I ja. Ale poza konkursem, ten projekt wymagałby indywidualnego podejścia do każdego zamówienia, tu już zmiana nicka nie wystarczy. Ale jak ktoś ma ochotę to można i taką koszulkę sobie wystrugać. Samodzielnie :wink:
http://www.bmiller.pl/forum/2011/kos...nalizowane.jpg
minęła godzina 0:00 głosujemy ???? czy każdy robi sobie taka koszulkę jaka mu sie podoba we własnym zakresie ???
Wszystkie projekty mi się podobają. Każdy ma jakiś smaczek i osobiście bym se pomieszał. Umieszczając projekt nkż na lewej piersi a napisy Piskalowe na plecach, zgodnie z koncepcją Bartka. Ale że to tylko moje fanaberje, przeto głosuję na nkż.
A mnie ostatnia propozycja Bartolomeo się podoba, ale to rzeczywiście poza konkursem, zgodnie z wolą autora i problemami technicznymi.
No dobra- głosujemy! Od teraz!Powiedzmy do końca roku.
Ale...Nie ma co się spieszyć, bo jeszcze chcę te projekty uporządkować, żeby były w jednym wątku,raczej jutro, bo dziś idę posłuchać dziadków z TSA. A co!
A gdzie głosujemy?bom ślepa.
Jak tu to ja za Bartkiem.
7 załącznik(ów)
Bracia i Siostry- głosujemy!
Do kiedy? Tutaj Bartek ma pomysł, a ja ich (i Bartka i pomysł) popieram.
Projekty są autorstwa Don Enrico, nkrz, Piskala i bartolomeo. Pod zdjęciami są numery, logo_1, logo_2 itp. Głosujemy w tym wątku, jawnie, żebyśmy na bieżąco mogli śledzić co się dzieję. I oczywiście fakt głosowania nie zamyka dyskusji. Po prostu, gdyby miały napłynąć jakieś nowe pomysły, nie będą brane pod uwagę, przynajmniej w tym roku.
Pozdrawiam i do dzieła!
Bartka, rozumiem, że to będzie numer 8?
Piskal troszkę namieszał w poście z propozycjami do głosowania (częściowo nie zgadzała się numeracja, częściowo jej nie było), musiałem to mocno poprzerabiać żeby było czytelne. Mam nadzieję, że teraz jest.
EDIT: nie jest, Piskal zapomniał o jednym z projektów nkrz. Zaraz go dodam.
EDIT2: dodałem. Jak jeszcze są pomyłki to proszę pisać do mnie lub w tym wątku, wywalę wszystko i zrobię od zera.
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Do kiedy? Tutaj Bartek ma pomysł, a ja ich (i Bartka i pomysł) popieram.
Nie wiem o jakim pomyśle piszesz :-)