Odp: Powsimordy 2012 - głosowanie
Śródpodsumowanie II tury wygląda tak, że w dwóch kategoriach mamy praktycznie remis, w dwóch - zdecydowanych faworytów. Jednak stosunkowo niewielka bezwzględna liczba głosów powoduje, że w zasadzie wszystko się może zdarzyć.
Ostatnio swoje głosy oddały 3 damy, czekamy na "karetę" :)
27. maciejka
28. calanthe
29. Aleksandra
Zaczyna się ostatni tydzień II tury! Do urn!
Tak dobrze żarło i zdechło... :P
Zostały 4 dni!
A mój ulubiony Klub Rzeszowski postanowił ufundować nagrodę dla Eksperta Roku - garniec pierogów!
Nagroda jest jak najzupełniej serio - i garniec, i pierogi.
Czy to prawda że Pierogowy poprosił o przeniesienie swej kandydatury z Fotograficznej na Eksperckiej ?
Ale pierogi mam nadzieję, że własnoręcznie zrobione, a nie kupione gdzieś tam?;-)
Cytat:
Zamieszczone przez don Enrico
Czy to prawda że Pierogowy poprosił o przeniesienie swej kandydatury z Fotograficznej na Eksperckiej ?
Prawda, nawet próbował przekupić, że się niby nagrodą podzieli. Ale wiadomo, że ściemniał, więc wszystko zostaje po staremu.
Cytat:
Zamieszczone przez Krysia
Ale pierogi mam nadzieję, że własnoręcznie zrobione, a nie kupione gdzieś tam?;-)
Wszystko "hand made", ponoć garniec również.
31. sir Bazyl
Tytułem rekapitulacji: tylko w jednej kategorii pozycja lidera jest praktycznie niezagrożona, w dwóch - przewaga jest minimalna, a w jednaj mamy ciekawy remis.
Ostatnie 3 dni wyborów! Każdy głos na wagę Powsimordy!
4 załącznik(ów)
Może jeszcze jakaś mała mobilizacja...
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Może jeszcze jakaś mała mobilizacja...
Właśnie słucham nowej zremasterowanej wersji płyty Nirvany, od lat tak samo dobra :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Klub Rzeszowski postanowił ufundować nagrodę dla Eksperta Roku - garniec pierogów!
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Wszystko "hand made", ponoć garniec również.
...ciekawe czy Klub Rzeszowski przygotował sobie już przepis na pierogi z topinamburem...:twisted::mrgreen: