Odp: Jak Bertrand bez blizny zoperował nogę Chrystusowi. Zapraszam do letniego ognia
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Po co wkleiłeś powtórzone zdjęcie ikonostasu w wersji nieostrej ?
W ramach dalszego przywalania: a czy którekolwiek z tych zdjęć jest ostre;-)
Odp: Jak Bertrand bez blizny zoperował nogę Chrystusowi. Zapraszam do letniego ognia
Cytat:
Zamieszczone przez
przemolla
Bertrand... nie gniewaj się... czytam z zainteresowaniem, ale jakie tu można mieć uwagi.... tak jak napisałeś ... "ręce opadają"...a może to jednak nie cokół...
Uważam, że to cokół..:-(
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Oj prowokujesz ?
Ale jak chcesz to Ci przywalę "uwagą"
Po co wkleiłeś powtórzone zdjęcie ikonostasu w wersji nieostrej ?
Chodziło mi o uwagi dotyczące krokodyla..
Każdą „uwagę" nawet krytyczną wezmę na klatę, wszak „Prawdziwa cnota krytyk się nie boi” :-)
Nie wiem dlaczego powtórzyłem zdjęcia. Ale niech tak już zostanie, dobrze? Przepraszam
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek Pysz
W ramach dalszego przywalania: a czy którekolwiek z tych zdjęć jest ostre;-)
Nie wiem, nie znam się na tym. Już ktoś na tym forum, napisał, że z aparatem w ręce się nie urodziłem. I to jest prawda. Będę Was zawsze katował takimi zdjęciami bo innych nie robię. Mam nadzieję, że kiedyś je polubicie…
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
(...)
Chodziło mi o uwagi dotyczące krokodyla..
(...)
Wiesz , mamy tu do czynienia z delikatną kwestią owegoż artysty. Jego życiorys tłumaczy pewne niekonwencjonalne zachowania.
Dam przykład.
Wiele lat temu pewien znany malarz imieniem Vincent obciął sobie ucho i nikt się nie zdziwił ..
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
(...)
Jego życiorys tłumaczy pewne niekonwencjonalne zachowania.
(...)
obciął sobie ucho i nikt się nie zdziwił ..
Znaczy się w obu przypadkach za dużo absyntu?
Jeśli tak, to nie jestem zdziwiony, jeno smutny.
Cytat:
Zamieszczone przez
DUCHPRZESZŁOŚCI
Znaczy się w obu przypadkach za dużo absyntu?
Jeśli tak, to nie jestem zdziwiony, jeno smutny.
Ważne , czy dlatego, że obciął ucho, czy to, że za dużo absyntu, bo to mimo wszystko nie jest równoznaczne....;)
Bertrandzie, proszę odłóż brzytwę i pisz dalej.
Zdjęcia też poproszę, nawet te baaaardzo impresjonistyczne
3 załącznik(ów)
Z Bystrego pojechaliśmy z Renatką na cmentarz, na którym został pochowany Zakapior o nazwisku Nabrdalik. Piękna rzeźba Chrystusa miała feler. Chrystusowi odpadła prawa noga poniżej kolana i palec u tej nogi. Ot praca drewna w zmiennych warunkach atmosferycznych. Drewno zapracowało i stało się to, co się stało. Poszedłem do pobliskiego sklepu, kupiłem odpowiedni klej i „opaskę uciskową”. Przystąpiłem do operacji chirurgicznej polegającej na zespoleniu kończyny dolnej Chrystusowi. Ku mojemu zadowoleniu wynik tej operacji przeszedł moje oczekiwania. Mam nadzieję, że Nabrdalik widział moją pracę i wstawi się za mnie u kogo trzeba. Zjedliśmy z Renatką obiad w „Szynku na Zamościu” – miejscu w którym prawdopodobnie podaje się najlepsze jedzenie w Bieszczadzie. Wieczorem pojechaliśmy do Polejów, aby uzgodnić wspólne plany na dzień następny, no i wypić to, co było do wypicia.
Doczekaliśmy tytułowej operacji. Wychodzi na to, że do bardzo dobrej znajomości drewna, doszła Ci jeszcze praktyka ortopedyczna. Bardzo przydatna w górach :)
Cytat:
Mam nadzieję, że Nabrdalik widział moją pracę i wstawi się za mnie u kogo trzeba.
Wydaje mi się, że sam operowany ma większe możliwości wstawiennicze ;)
Teraz Frasobliwy wygląda jakby złapał kontuzję w Biegu Rzeźnika ;)
Dobra robota!
I dobra relacja! :)))
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
Teraz Frasobliwy wygląda jakby złapał kontuzję w Biegu Rzeźnika ;)
...
Po operacji musiała być rekonwalescencja dlatego, taki widok. opaska uciskowa zrobiona z taśmy izolacyjnej zdała egzamin. Noga goiła się szybko...
Pozdrawiam