-
Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady
ale jak już się osoba oferująca miejsce zobowiąże do zabrania kogoś, to niech słowa dotrzyma. A nie człowiek narobi sobie nadziei, planów i nagle dowiaduje się, że jednak kierowca zmienił plany i postanowił wyruszyć wcześniej bez żadnego znaku.
dziękuję bardzo za taką "autostopową" życzliwość
ja chcę w bieszczady!
-
Mam rozumieć, że masz żal do Wojtka?
-
O kogo chodzi kasia laszlowa
-
-
Witam wszystkich
Najprawdopodobniej w weekend majowy czyli od 30 kwietnia do 3 maja będę wyruszał w Bieszczady własnym autem. Wstępnie są dwa miejsca wolne. Będę wyruszał z Radomia lub Iłży w nocy tak aby w Bieszczadach być na śniadanko. Termin może ulec przesunięciu o jeden dzień ze względu na pracę.
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW lub gg 10424595
Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kasia laszlowa
ale jak już się osoba oferująca miejsce zobowiąże do zabrania kogoś, to niech słowa dotrzyma. A nie człowiek narobi sobie nadziei, planów i nagle dowiaduje się, że jednak kierowca zmienił plany i postanowił wyruszyć wcześniej bez żadnego znaku.
dziękuję bardzo za taką "autostopową" życzliwość
ja chcę w bieszczady!
Nie po to podaję nr telefonu i czekam przez kilka dni na info (czy na pewno jedzie osoba chętna), żeby odebrać info na telefon późnym popoludniem w dniu wyjazdu z pytaniem.
Mam tylko nadzieję, że to było przez roztargnienie (..., zabieganie, zapomnienie czy inne takie tam). Inni "bieszczadnicy" korzystali z mojej podwózki od kilku lat i zawsze mialem od nich telefon zaraz po napisaniu postu lub kilka dni przed wyjazdem.
-
Witajcie,
chciałbym pojechać w Bieszczady na majowy weekend. Może znalazłoby się dla mnie jakieś miejsce u kogoś jadącego z Lublina lub przez Lublin? szczupły jestem i introwertyczny, więc raczej nie powinienem sprawiać wielkich kłopotów ;)
a gdyby jeszcze na dodatek znalazł się jakiś transport powrotny, to już w ogóle byłbym w siódmym niebie :)
-
Może to nie autostop, ale ekipa z Lublina, więc może sie dogadasz: http://forum.bieszczady.info.pl/show...?t=3004&page=3
-
Czytałem tamten wątek. Generalnie jest przydatny, ale problem polega na tym, że pierwszego dnia chcę się wybrać do Sianek, a na nocleg trafić do Bacówki pod Rawką. A to oznacza, że z Bukowca muszę wyjść dość wcześnie. Dlatego szukam jakiegoś nocnego transportu (wiem, że z Lublina jest też jakiś PKS w okolicach północy, ale stopem będzie szybciej i wygodniej :))
To jak? przygarnie mnie ktoś? :)
-
Witam
Czy może wybiera się ktoś 1 maja z Ustrzyk Górnych do Leska (tak żeby być w Lesku przed 12 :) i zabrałby ze sobą 3 osoby? Dojazd PKS trochę marny a my koniecznie musimy być na wernisażu bieszczadzkich artystów :)
-
A napiszę sobie już wcześniej, to może ktoś się znajdzie. :-)
W Bieszczady... (a dokładniej do Sękowca) wybieram się 24 lipca.Powrót to 10 sierpień.
Nie szukam auto - stopu.
Poszukuję jakiegoś miłego kolegi, jeszcze lepiej koleżanki, albo grupy osób(max 3)
No dobrze, już piszę o co mi chodzi.
Chodzi o to że poszukuję kierowcy.A sam bym z chęcią sobie posiedział z boku, jako pasażer.No i oczywiście napajał się tymi pieknie złocistymi napojami.
Pozdrawiam.
-
Wyjeżdzam z Rzeszowa w czwartek ok. 16, mam dwa miejsca wolne. Kierunek na Ustrzyki Górne. Powrót z Ustrzyk w sobotę późnym wieczorem (ok. 23, 24??) do Brzozowa.
-
Podróż za jeden uśmiech, no dobrze niech będzie kilka uśmiechów. W poniedziałek 17 maja wcześnie rano z Krakowa do Rzepedzi. Jedno wolne miejsce. :grin:
-
A wyjeżdża ktoś w Bieszczady w weekend czerwcowy, kiedy jest Boże Ciało?
-
Hej, 3.06 czyli czwartek, z Poznania do Cisnej, jedno wolne miejsce. Wyjazd 3.06 ok 5.30-6 przyjazd do Cisnej po ok 9h. Zakwaterowanie pod Honem. Noclegi ok 25zł za noc. Równe dwie doby na miejscu, wyjazd ok 15-16 w sobotę, przyjazd do Poznania ok północy. Koszt ok 120-130zł. Uwaga. Będziemy gadać o bieganiu.... (Jedziemy na Bieg Rzeźnika).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
B the Little
A wyjeżdża ktoś w Bieszczady w weekend czerwcowy, kiedy jest Boże Ciało?
Dołączam się do pytania. Może ktoś przez Lublin podróżuje? obiecuję, że nie będę sprawiał kłopotów :) najchętniej bym się dostał w rejon Worka Bieszczadzkiego, ale aż tak wymagający nie jestem i zadowolę się jakimkolwiek rejonem Bieszczadów. To jak? ktoś zabierze biednego studenta ostatniego roku studiów, który to student chciałby przed obroną trochę odpocząć i nabrać sił? :)
-
W weekend z Bożym Ciałem jest Bieg Rzeźnika, gdybyś na forum biegajznami.pl w wątku poświęconym tej imprezie napisał może ktoś by się znalazł. Bierze udział ok 150dwuosobowych drużyn plus osoby towarzyszące, a nuż...
P.
-
Jadę z kolegą 23.06.2010 z Warszawy do Kalnicy (gm. Cisna), może ktoś ma miejsce? Wyruszyć możemy najwcześniej koło 14:00.
-
Mam taką informację, że gdyby ktoś z forumowiczów widział między poniedziałkiem, a środą w Bieszczadach gościa z długimi dreadami i towarzyszącą mu rudawą dziewczynę łapiących stopa, to oni się nie obrażają, kiedy ktoś się zatrzymuje i ich zabiera i w dodatku są bardzo wdzięczni ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Thingol
Jadę z kolegą 23.06.2010 z Warszawy do Kalnicy (gm. Cisna), może ktoś ma miejsce? Wyruszyć możemy najwcześniej koło 14:00.
Wyjezdzamy 23.06 wieczorem z w-wy,po 18tej,do Przemysla,i nastepnie w Bieszczady wschodnie,powrót w niedzielę.Sa dwa miejsca wolne w samochodzie.
-
jutro 22 czerwca jadę w Bieszczady w kierunku na cisną od strony Rzeszowa około 7 rano ale mam tylko jedno wolne miejsce w samochodzie
-
Witam Wszystkich! Jestem tu nowy. Mam pytanie czy w okresie 1/2.08.2010r. ktoś jedzie z Poznania lub przez Poznań w Bieszczady i miałby dwa wolne miejsca dla pary? Szczerze mówiac w Bieszczady jedziemy pierwszy raz i chcemy je w końcu zobaczyć te piękne tereny. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź i pomoc. Pozdrawiam !
-
Witam wszystkich
Czy ktos w najblizszym czasie tj. lipiec wybiera sie w Bieszczady, bo ja wlasnie chcialabym sie wybrac, ale nie mam z kim. Podr.
-
Witam.
Wyjazd w Biesy z rejonu lubelskiego w poniedziałek 26 lipca. Mogę zabrać 3 osoby z Lublina, Chełma lub Zamościa itd. Wiem że to trochę późno ale tel. 664-199-099 i moja trasa się zmieni:))
-
Poszukuję transportu w Bieszczady w terminie 30. lub 31. lipca. Jakby ktoś jechał przez Rzeszów i chciał przygarnąć kropka... ;)
-
Pilnie szukam miejsca w aucie na trasie Poznań- Sanok w piątek
-
jakby ktoś jechał 31 lipca/1, 2 sierpnia w Bieszczady z okolic Wrocławia z wielką chęcią się zabiorę ;)
-
poszukuje dwoch miejsc dla zmęczonych wędrowców w dniach 21/22 sierpnia tyle że z UG Kalnicy Cisnej czy jakiejś z pobliskich miejscowosci w kierunku Kielc Krakowa :)
-
Poszukuje transportu z Jarosławia do Wetliny a dniu 20.08 liczba miejsc dwa lub więcej. Dziękuje za pomoc
-
wyjazd z lublina do wetliny 18.09.2010 jedno lub dwa miejsca wolne
-
wyjazd z poznania. dzisiaj , to jest 28. miejsc 3
-
hej,
w okolicach 18 września wybieram się z Białegostoku do Ustrzyk Górnych, 2 lub 3 miejsca wolne.
-
wybiera się ktoś w bieszczady (mój cel: baligród) 13 września?? chętnie bym dołączyła do transportu. Jadę z warszawy. pozdrawiam
-
Wyruszam 22.09 rano z Warszawy do Sękowca. Mogę kogoś zabrać.
-
Wybieram się z Warszawy 30 IX / 01 X (czwartek lub piątek) w Bieszczady (najchętniej okolice Ustrzyk Górnych/Mucznego)
- szukamy 2 wolnych miejsc!
..w ostatecznej ostateczności będziemy dysponować 2-3 miejscami ; )
-
6-7 października ktos ma wolne miejsce?
-
8-go w piątek rano wyjeżdżam z Ostrowca św.-Wetlina.Mam 2 wolne miejsca.
-
Może ktoś jedzie z Warszawy około czwartku lub piątku i ma wolne 1 miejsce?
-
Mam, w czwartek, sprawdź PW
Pozdrawiam
Długi
-
Czy jedzie ktoś z Krakowa lub przez Kraków w piątek wieczorem lub w sobotę wcześnie rano i ma jedno wolne miejsce?