Odp: Pierwszy raz na forum - Pozdrowienia
8 załącznik(ów)
A to różnie, co akurat mam pod ręką, moge w każdym dowolnym to samo zrobić. A głównie to mi aparat sam już obrabia;-) odpowiednie ustawienia na wyjściu i gotowe praktycznie. I nie robię w RAWach-nie chce mi się własnie potem obrabiać.Załącznik 32945Załącznik 32946Załącznik 32947Załącznik 32948Załącznik 32949Załącznik 32950Załącznik 32951Załącznik 32952
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
A to różnie, co akurat mam pod ręką, moge w każdym dowolnym to samo zrobić. A głównie to mi aparat sam już obrabia;-) odpowiednie ustawienia na wyjściu i gotowe praktycznie. I nie robię w RAWach-nie chce mi się własnie potem obrabiać
Nawet w takim D7 Canona jest szajba do podkręcania kontrastów, nasycenia i czego tam jeszcze...ale, tak czy inaczej, Krysia fajosko trafiła z pogodą.
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
Nawet w takim D7 Canona jest szajba do podkręcania kontrastów, nasycenia i czego tam jeszcze...ale, tak czy inaczej, Krysia fajosko trafiła z pogodą.
Nie żebym się czepiał Krysi Fotki są ekstra. Po prostu jestem ciekaw jak to zrobić i czy tylko lustrzanki mają te "szajby" do podkręcania kontrastów