Ano witaj;)
Wersja do druku
Ano witaj;)
Dzień dobry, cześć i czołem Wszystkim Starym- Nowym.
bry bry!
Dobry dzień wszystkim!
Pozwolę sobie się rozgościć :)
pzdr
:wink: Witaj !
a ja bym się chciała przywitać ze wszystkimi:) witam i do zobaczenia na innych wątkach:) pozdrawiam!!!!;]
:grin: witaj !...i powodzenia na Pikuju !
Dzieki wielkie;] jeśli ktoś odpowie na wszystkie moje pytania to sie na pewno wybiore!!!:P a jesli nie odpowie to sie zawstanowie i i tak sie pewnie wybiore:) pozdrawiam
Witojcie http://bieszczadzkieforum.pl/images/..._e_biggrin.gif
Jam jest Bogdan, towarzyszy mi moja Kochana Agniesia, włóczę się od kilkunastu lat po Biesach. Parę pagórków zaliczyłem, 99% jeszcze nie.
Bywam u Jankesa w Maniowie i Leśniczego Grzesia w Terce, odwiedzam P. Rysia Sz. w Cisnej, opalam się i pływam po Solinie, jednak najbardziej wolę walnąć 300 km i zobaczyć coś ciekawego.
Plan na 2011 rok: Bieszczady Wschodnie UA
Może na Krym się rozpędzę...
Lubię popić i pośpiewać przy ognisku http://bieszczadzkieforum.pl/images/...con_e_wink.gif .
Witaj.Na tym forum nikt nie pije.:-D
Witam wszystkich gorąco! Mam 32 lata, ale nigdy nie byłam w Bieszczadach ;( Może to dziwne, a może nie ;) W każdym bądź razie jest to moje marzenie od kilku lat i jakoś tak z roku na rok trudno mi się wybrać w to niewątpliwie piękne, najpiękniejsze i najbardziej kuszące miejsce na ziemi /dla mnie takie właśnie są Bieszczady/. W tym roku moim głównym założeniem jest wyprawa w Bieszczady choć na kilka dni. Marzy mi się samotny wyjazd, odpoczynek, cisza i spokój, a tak na przyszłość marzę o tym, aby osiąść w Bieszczadach na zawsze! Nie wiem, skąd się to u mnie wzięło, ale taka już jestem ;)
Witojcie!!! ;)
Witaj i realizuj swoje marzenia.
Dziękuję Marku! Tylko dlaczego spełnianie marzeń to taka ciężka droga???
Ciężka droga ! nie no małymi kroczkami proponuję ..
na początek wizyta u nas , zapraszamy
i witamy....
Jakbym czytała siebie sprzed roku.
Jakie depresyjne tony :-D
natalia, moge Ci pomóc spełnić Twoje marzenie ... z małą korektą ... otóż, jestem od 4 do 9 maja sama w Bieszczdach - mam w pokoju wolne łóżko. Generalnie jestem bezwonna i niemal niewidzialna. Przyjeżdżaj! ... lubię prostować ścieżki osobom podobnym do mnie ;)
ps. a na samotny wyjazd zdecydujesz się nastepnym razem ... zresztą - może zweryfikujesz nieco swoje marzenia co do samotnych wędrówek w Bieszczadach ...
Za to właśnie kocham to forum,
pozdrawiam serdecznie nowe i zasiedziałe Bieszczadniczki
Długi
Witam Was serdecznie
Cześć ! :-D
Witaj i zostań z nami dłużej.
pozdrawiam
ahoj;-)
Dzień dobry.
Witam serdecznie! Dziś przez całkowity przypadek trafiłam na to Forum...chociaż ponoć w życiu nie ma przypadków ;) Poprzeglądałam pobieżnie kilka działów i stwierdziłam,że fajnie by było się zarejstrować,przywitać i tak oficjalnie kożystać z forum :D Bakcyla zwanego górami złapałam już sporo lat temu.Łazikuję po różnych polskich (i nie tylko) górkach,ale jednak Bieszczady zawsze będą dla mnie tymi pierwszymi,najważniejszymi i najukochańszymi,noszonymi z sentymentem w serduszku :) Pozdrawiam gorąco-Paulina
Witaj Krośnianko;)
Witaj;-)))
Witaj :)
jakie fajne plany i nastawienie do zycia!!! :mrgreen: ajak sie swietnie ze soba łacza!!!! moze sie kiedy przy jakim ognichu spotkamy!!!
Milego "rozpedzania sie" !!
Oj ostatnio jakos duzo osob o tym marzy.. i tym samym w bieszczadach coraz bardziej gęsto a takie tereny pod zielona gora coraz bardziej pustoszeja...a niektorym to calkiem pasuje! :-)
W fajnym miejscu mieszkasz- klimatyczne wioski, duzo bunkrow, starych palacykow, zapomnianych kosciolow i przepastnych lasow.. A wedrujac po zarastajacych cmentarzach wiosek ktorych juz nie ma, czy dawnych swiatyniach niewygodnego w polsce obrzadku- mozna odnalezc wiele bieszczadzkich analogii..
Zycze udanego wyjazdu i realizacji marzen- jak sie bardzo chce to nigdy nie jest za trudno :-)
witam witam :)
witaj witaj :)
Witaj sąsiadko ;)
To i ja świeżynka na forum powiem grzecznie.....Witajcie! Załącznik 23583
Witaj :)
Cześć!!!
heloł ;-)
Witam mówią mi Robson jestem belfrem z zachodu naszego wspanaiałego kraju,
kocham dwie rzeczy piłkę nożną i wędrówki górskie :)
Jakiś czas temu zakupiłem huskiego przeczytałe zew krwi i zatęskniłem za dziką przyrodą ( na Alaskę niestety kawał drogi) więc postanowiłem spróbować u nas w Polsce pomyślałem oczywiście o ... Bieszczadach.
Marzyło mi się wędrowanie po górkach i dolinach a co najważniejsze wolność i bliskośc natury a gdzie można to znaleźć ?? WIADOMO
I tak się zbierałem, zbierałem aż w końcu w zeszlym roku się zebrałem, powiedziałem jadę - moja pani oczywiście (co namiot?? żeby mi robaki do d... właziły?? - NIGDY wykrzyczała) Więc samotna wyprawa (pomyślalem) i udałem się. To co zobaczyłem opiszę w następnych postach ale tak mnie trafiło że do teraz "nie ogarniam" (jakby powiedzieli moi uczniowie) zakręcilo mnie na amen i w tym roku już nie mogę się doczekać wakacjii.
hej hej witaj;-)