-
Odp: [Toruń] Spotkania bieszczadzkie
Z radością zawiadamiam, że Toruński Regiment ma nowego honorowego członka. Ale nie należy się do niego zwracać per "ty członku",albo też "ty honorowy członku", a "Ojcze Dyktatorze".
Nowym honorowym członkiem Regimentu Toruńskiego jest...
Marcowy !
Ojcze Dyktatorze, prosimy o zdjęcie w nowej koszulce.
-
Rzecz jest taka.
Kasia vel Gargamel vel Darkangel prawdopodobnie porzuca ojczyzny łono i pragnie się z nami pożegnać. Jeśli spotkamy się w najbliższy wtorek, to na 19.30 moglibyśmy jeszcze iść na koncert 25-lecia Kobranocki, który odbędzie się w fosie zamkowej za zupełną darmochę. Ewentualnie możemy się spotkać 7 września, jak tam chcecie.
Tak czy inaczej CZAS SIĘ SPOTKAĆ!
-
Dziękuję Piskalu :mrgreen:
Ja jestem ZA spotkaniem tak czy inaczej,
i już nie mogę się doczekać.
A co do wyjazdu to dowiem się w poniedziałek na 100%,ale mam nadzieję,że pojadę:-D
-
Jestem w Toruniu i spotkam się z miłą chęcią.
Istnieje tylko jeden punkt, który może mi przeszkodzić.
-
Proponuję spotkanie jutro o 18 w Kotwicy ,ul.Łazienna 2 ( czas wychynąć z tej nory, a i piwo lepsze i nieco tańsze), a o wpół do ósmej koncert Kobranocki z gośćmi, przynajmniej ja się wybieram.
-
4 załącznik(ów)
Toruń Tomkami mocny, gdzie spluniesz, to Tomek. Wczoraj dołączył następny.
Miło było wreszcie się spotkać. :-P
-
Bardzo miło, że mimo coraz liczniejszych obowiązków i kurczącego się czasu, udało nam się spotkać. W dodatku w miejscu "historycznym", bo to tu się wszystko zaczęło. Przybył nam kolejny Tomek - Bieszczadnik! Czekamy na jego jesienną relację spod Tarnicy. A "nasz" zespół Calcjumfolii przywiózł II nagrodę z konkursu http://www.gieldapiosenki.org/index....orzno&pageno=1 .Gratulacje!!!!
-
No i brawo chłopaki:-P
Byle tak dalej!!!!
-
Czarny SPECIAL mmm mniam mniam ;)
-
-
Jeszcze nie znam dnia, ani godziny, ale w następnym tygodniu będę pomykał przez zacne miasto Ojca Kopernika.
Pozdrawiam
-
Ojciec Kopernika miał na imię Mikołaj.
Nie znasz dnia i godziny, ale znasz mój nr. I niech to będzie środa!;)
-
Dobra wiadomość.Mój telefon też czeka!
-
Dobrze było by się spotkać przed naszym, Wojtaka Myśliwca i moim wyjazdem w Bieszczady, a 18 września o 18-go o godz. 20 w Yarpenie jest koncert Własnego Portu. My i Fioletowa Woda będziemy!
Zapraszamy!
-
No tak koncert mojego ulubionego zespołu(wiadomo dlaczego) a mnie tam nie ma:)))) pozdrawia i buzka...pozdrówcie chłopaków z zespołu!!!!!
-
A czy mogę się kiedyś przyłączyć jak będzie mi pasować termin i dojazdy, jeśli nie byłam jeszcze nigdy w Bieszczadach?! Bo tak jakoś wyszło, że na urlopie zamiast w Bieszczadach, włóczyłam się po Gorcach i Pieninach.. :)
-
-
A ja przepraszam za zamieszanie...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
mag
A czy mogę się kiedyś przyłączyć jak będzie mi pasować termin i dojazdy, jeśli nie byłam jeszcze nigdy w Bieszczadach?! Bo tak jakoś wyszło, że na urlopie zamiast w Bieszczadach, włóczyłam się po Gorcach i Pieninach.. :)
Zapraszamy oczywiście!
A tak w ogóle, to kiedy spotkanie? Mnie by pasowała środa, lub piątek po 20, przed samym wyjazdem. Wcześniej jeżdżę brum-brumem.
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
A ja przepraszam za zamieszanie...
Nic się nie stało. Ale oczywiście cały czas czekamy! Powitamy Cię tradycyjnymi: piernikiem i Czarnym Specjalem;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Zapraszamy oczywiście!
A tak w ogóle, to kiedy spotkanie? Mnie by pasowała środa, lub piątek po 20, przed samym wyjazdem. Wcześniej jeżdżę brum-brumem.
Ja pracuję w tygodniu i to codziennie od 7:30 więc dla mnie to za późna pora, a w co drugi weekend mam szkołę, więc będzie mi ciężko do Was dołączyć któregoś dnia - ale mam nadzieję, że w końcu się uda :)
-
13 listopada, w sobotę,o godzinie 20 (chyba, zawsze tak było) w klubie Yarpen, ul. Łyskowskiego 29/35 w Toruniu jest koncert zespołu Własny Port. Może by tak przy tej okazji spotkać się po bieszczadzku,zwłaszcza, że teraz rzadko jesteśmy w Toruniu i trudno coś zorganizować w tygodniu. Zabawa gwarantowana!
Wjazd 5zł, rezerwacja stolika 2 zł, a pewnie będziemy rezerwować. Poza tym piwo, drinki, pizza- co kto lubi.
Zachęcam, zwłaszcza kandydatów do naszego Bieszczadzkiego Regimentu Toruńskiego, a wiem, że na forum pojawiły się nowe osoby z Torunia i okolic.
-
o 20 piszesz. No to jeśli praca pozwoli zgłaszam swój udział.Przyda mi się trochę Biesczadem pooddychac:-)
-
Ja nie mogę, nawał obowiązków. Klimaty też nie moje (szantowo-wodne) ale życzę udanego wieczoru!
-
Jakaś relacyjka? A "naszej" Ani można składać gratulacje z powodu pomyślnego ukończenia!
-
-
Cóż, koncert jak zwykle bardzo udany, z osób zrzeszonych w naszym Regimencie Toruńskim był Czossi, Fioletowa Woda i Julia i ja oraz kilku osób niezrzeszonych.
Za to wczoraj przez Toruń przemknął Bertrand 236, wypiliśmy wspólnie piwo, tzn. ja piwo a zmotoryzowany Bertrand wodę i pogadaliśmy o tym i owych, ale bardziej o tym. A najwięcej o przyszłorocznym KIMBIe. Tak więc "cóś się dzieje w temacie Marioli".
Ps.Aniu- gratulacje!!!
-
I znowu kolejny koncert mojego ulubionego zespołu mnie ominął...echhhh pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia niedługo:))))) aaaaaaaaaaa i gratulacje dla Ani,jestem z niej dumna:)
-
Jakby ktoś pojechał na koncert do Bydgoszczy SDMu zamiast do Torunia. W Bydgoszczy są dzień później,w poniedziałek, to błagam i stawiam flaszkę za to, nagrajcie to co się będzie działo z Piotrem Warszawskim.
Od momentu jak on zacznie śpiewać.
To będzie bardzo bardzo śmieszne, tyle mogę zdradzić;-)
-
BARDZO BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ! NO TO TERAZ JUŻ W ZASADZIE NIC NIE STOI NA PRZESZKODZIE, ŻEBY MÓC W PEŁNI UCZESTNICZYĆ W NASZYCH SPOTKANIACH HHEHE. TO KIEDY SIĘ WIDZIMY?:lol:
-
No i nie udało się! :-(Niestety mam trochę skomplikowaną sytuację domową i nie mogę przyjeżdżać do Torunia tak często, jakbym chciał. A dziś, czyli wtorek, przypada dzień, w którym mieliśmy nasze spotkania. Myślałem,że dziś zrobimy spotkanie opłatkowe!
Jak u mnie wszystko poukłada się, ruszymy z naszymi spotkaniami jak za nie tak dawnych czasów. I tego sobie na nadchodzące święta życzę!
A całemu Regimentowi Toruńskiemu, oprócz częstych spotkać, życzę wszystkiego dobrego na nadchodzące święta, bożego błogosławieństwa i częstych klimatów bieszczadzkich w najróżniejszych sytuacjach!
-
Ja również życzę wszystkim "piwnicznym" Bieszczadnikom pięknych świąt.
-
To i ja się dołączę do życzeń...zdrowych spokojnych świat życzę:)))))))))))
-
1 załącznik(ów)
-
Jaki tu spokój nic się nie dzieję:))))))))) ludzie a wy żyjecie tu czy nie??? Inaczej...spotykacie się czy nie??:))))))))
-
No, jakby nas nie było...
-
No to czas coś z tym zrobić:)))))))))
-
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/NIEDWI%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]Z zalu że do Wetliny dojechac nie mogliśmy zorganizowaliśmy z WUKĄ spotkanie w Toruniu gdzie przy pucharze lodowym czas zbyt szybko płynął.Żywię nadzieję że spotkań więcej takowych się odbędzie:-)
-
Ja widzę że te Toruńskie spotkania przejdą niedługo do lamusa!!!!!
-
A może, kurde, byśmy się spotkali?
Do 10 sierpnia można będzie mnie znaleźć, głównie popołudniami, w Pubie przy Strumykowej, co prawda na szychcie, ale pogadać zawsze będzie można.
Zapraszam serdecznie.
P.
-
Jutro będę z Renatką w Toruniu.....
Do zobaczenia