Odp: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie
Dziękuję wszystkim za udane spotkanie. Może są chętni na sobotni spacer po KPN wędrówkę będzie prowadził doświadczony przewodnik SB " Prezydent na uchodźstwie" w planach do przejścia ok 16 km. Możliwy transport od końcowej stacji metra Młociny,podczas spotkania przewidziane są gratisowe drinki. Chętni proszeni są zgłaszania się do mnie na priv.
dzięki !! było JAK ZWYKLE miło, gwarno,syto.Koszulki prima :razz: !!
No to teraz ja!
Dziękuję wszystkim, którzy przybyli nawet na kilkanaście sekund ;) /mam nadzieję, że wszystko bobrze się skończyło/. Żałuję strasznie, że koszulki do końca były suche....Może następnym razem uda się je zmoczyć?
Pozdrawiam
W zimie?mokre???
To chyba tylko ja jestem morsem;-)
Ale Wam zazdroszczę, że tak w kupie mieszkacie;(
1. Tam było gorąco strasznie. Przebrały ze swoich na forumowe, mogły przed wyjściem przebrać mokre na suche. Trzeba tylko chcieć. Zima nie ma tutaj nic do rzeczy /suchych i mokrych/.
2. No, duża ta kupa. Tak lekko licząc przeszło 300 kilosów z Poznania do Warszawy, a nawet do Mińska.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
W zimie?mokre???
To chyba tylko ja jestem morsem;-)
Ale Wam zazdroszczę, że tak w kupie mieszkacie;(
wypraszamy sobie w kupie no my nie mieszkamy ;P co najwyżej niedaleko siebie :))
O widzę,że fajny temacik. Także jak będzie jakieś spotkanie to i ja się pojawię :)
5 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
monica98ksu
(...)jak będzie jakieś spotkanie to i ja się pojawię :)
Zapraszamy! Na spotkania warszawskie zjeżdżają ludzie z całej Polski:)
Było miło, gwarno, cieplutko i wesolutko:grin:
Koszulki super, podziękowania dla Marcowego, dwie panie bez wahania wymieniły swoje na bieszczadzkie:) A po co moczyć takie cudne odzienie...?
Dokumentację załączam, z pewnym kontinuum...bo nam spotkań nigdy dosyć;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
Dziękuję wszystkim, którzy przybyli nawet na kilkanaście sekund ;) /mam nadzieję, że wszystko bobrze się skończyło/.
Wszystko bobrze się skończyło, pudełko sie odzyskało a ja uboższam :)
Ża nieobecnemu .. Kiedy bedzie następne spotkanie?
Bob