Odp: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie
Hero kiedyś proponował knajpę szantową na Woli, więc jest okazja, żeby przetestować. Akurat w piątek 25.03. od 21 jest fajny koncert (wjazd 10 zł), więc np. można spotkać się wcześniej, pogadać, a potem się powydzierać :mrgreen: Ja akurat na czw/pt wyjeżdżam, ale jeśli uda mi się w piątek sensownie wrócić, to bym się chętnie przywlókł :-)
Edit - tu próbka możliwości Orkiestry Samanta :-D
A czy to jest blisko (lub z dobrym dojazdem) do dworca?bo ja o 21 mam pojazd szynowy na południe. Ale jeśliby to było jakoś sensownie skomunikowane...
Krysiu mogę Ciebie podrzucić na dworzec.
Dzięki, ale to bez sensu, żebyś w trakcie wychodził;-) z mapy wynika, że to gdzies w okolicy Arkadii tak?
a tam chyba tramwaj 22 jeździ albo coś podobnego.
Uuuu, od Arkadii to kawałek, na dodatek przez Powązki :-) Ale blisko jest przystanek tramwajowy przy Obozowej, co się nazywa Wawrzyszewska - na Centralny jeździ z niego 24, na Wschodni - 13.
do Arkadii trochę jest....jakiś tramwaj tam kursuje na bank / ...ja się nie znam na komunikacji ....:roll: /
My pewnikiem wcześniej wyjdziemy / akurat za szantami stanowczo NIE przepadamy...:???: / i jak byś chciała ....
..aha- centralna , wschodni czy zachodni- nam po drodze
Ej no to byłam na Powązkach;-)nie oszukujcie, one są blisko Arkadii;-)))
No dobrze, a o której zaczynacie?;-)))bo jeszcze nawet nie patrzyłam na dojazd DO Wawy;-)
Proponuję jak zwykle o 19.00, do 21 zdążymy się nagadać, potem może być ciężko :-D Hero obiecał, że zajmie się rezerwacją.
Witam.
Ja po cichu chciałem tylko zapytać, jakby się szacowne grono zapatrywało na próbę rozhermetyzowania, polegającego na pojawieniu się nowej (czyli mojej) osoby na spotkaniu? W celu, już wyjaśniam, przywitania się, oraz wychylenia jednego kufla za pomyślność przyszłych bieszczadzkich wypraw.
Pozdrawiam.