6 załącznik(ów)
Odp: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie
Nie było nas dużo tym razem, ale jak zwykle dokazywaliśmy:grin:. Marcin doznał lekkiego szoku chwilowo zamieniając krainę szczęśliwości na wielkomiejską dżunglę, jednak dzielnie sobie radził i szybko się rozkręcił;-)
Ci, co jeszcze nie mieli okazji, z dumą prezentowali formowe koszulki. Zamówiliśmy sobie frytki i ziemniaczki a potem ziemniaczki i frytki. Z muzyką jakoś sobie radziliśmy, daremnie jednak czekaliśmy na jakąś bieszczadzką szantę;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
marcins
Przybyłem, przeżyłem i powróciłem. W skromniejszym gronie spotkanie piątkowe kontynuowaliśmy w inszych zakamarkach stołecznej metropolii.
Cytat:
Zamieszczone przez
agnieszkaruda
Bardzo milo było nam Ciebie gościć :) następnym razem inne zaklęte rewiry :)
Dzięki Adze i drugiej Agnieszce mieliśmy okazję na bardzo sympatyczne kameralne spotkanko, w niecodziennym miejscu;) ale o tym cicho sza...bo rzeczywiście były to zaklęte rewiry...
Do następnego!
Jak często robicie spoty?
Spontanicznie. Zależy to od kilku czynników. Jednym z nich, jest rzucone hasło do spotkania, stwierdzenie, że dawno spotkania nie było lub wizyta forumowicza z bardziej lub mniej odległego miasta. Jak widzisz nie ma określonej częstotliwości spotkań. Witaj na Forum i zapraszamy :)
Dziękuję za zaproszenie i również witam. W sumie dawno się zarejestrowałem, lecz tylko czytałem. Teraz chyba czas na krok na przód. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Hero
Spontanicznie. ... lub wizyta forumowicza z bardziej lub mniej odległego miasta. ... zapraszamy :)
Wszystko wskazuje na to, że będę w stolicy w przyszłym tygodniu....Jeszcze nie znam dnia.
Pozdrawiam
;) miła wiadomość !! ..czekamy
A do Sopotu nie jest Ci po drodze?
Panowie, proponuję złoty środek i spotkanie u nas;)
Pomiędzy 3miastem, a Wawą po środku jest OLSZTYN!;-)
Zapraszam do mnie;-)