Problemów lepiej nie szukać ;). Pozdrawiam.
Wersja do druku
Problemów lepiej nie szukać ;). Pozdrawiam.
Raczej nie. Poprostu na serwerze, który utrzymuje forum jest też kilka innych dużych serwisów. Wszystkie razem powodują, że maszyna nie daje rady.
Z jakim opóźnienieniem czasowym działa obecność osoby w "Aktualnie na Forum"? W jakim czasie po wyjściu z Forum ta obecność znika?
Pojawia się po zalogowaniu (czyli zidentyfikowaniu) i trwa do momentu wylogowania.
Nie mam pojęcia jak długo "user" widnienie jako obecny w przypadku gdy zamknie przeglądarkę (myślę że jest to kilka minut - 3 do 6).
Dariusz, odbierasz korespondencję kierowaną do Ciebie przez priv. ?
Pytam poważnie i bez uszczypliwości. Byc może - z przyczyn technicznych, jako Admin - zablokowałeś sobie tę "opcję".
Wczoraj do Ciebie napisałem w ten sposób. Broń Boże, nie ponaglam Cię z odpowiedzią, chciałbym tylko wiedzieć, czy mój post (wysłany przez priv.) do Ciebie dotarł.
Już bowiem po wysłaniu go przypomniałem sobie, że pewien inny admin taką korespondencję niejako "z urzędu" ignoruje - jest jej bowiem zbyt dużo i nie nadążyłby z odpowiedziami (i trudno mu się dziwić).
:oops:
Już odpowiedź się pisze. :)
Proszę pomóżcie!!! Trochę to śmiesznie zabrzmi ale nagle zmniejszyła mi się czcionka na forum i teraz widac drobniutki tekst. Jak z powrotem powrócić do normalnej czcionki.
Z góry dzieki Aga
Prosiłabym bardziej szczegółowo o wytłumaczenie, niestety w dole "ekranu" nie mam takiej ikonki ktora by powiększala czcionke. Zaznacze iż tylko na tym forum mam taka mała czcionkę a spowodowałam to poprzez scroll w myszce. Jeżeli chodzi o ustawienia ekranu to mam wszytko w porządku. Dzięki z góry za cierpliwość dla osoby takiej jak ja.
Pozdrawiam Aga