Odp: KIMB 2007 - III tura
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
O znaczku na razie cicho, nikt nie podjął tematu.
W ogóle zrobiło się cicho. Zimą był większy zapał do spotkania, a w tej chwili mało kto już się odzywa.
Długi, jeżeli dobrze rozumiem, to zobaczymy się z Wami w sobotę koło południa przy Jeziorkach Duszatyńskich albo po prostu w Duszatynie. Na którą godzinę przewidujesz dotarcie do UG na KIMB?
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Długi, (...) Na którą godzinę przewidujesz dotarcie do UG na KIMB?
Z tego co widzę, to szykuje się duża "Biesiada turystyczna w Duszatynie (15.00 - 20.00)":
100 lat Jeziorek Duszatyńskich
Wyjadę w piątek na noc. Śniadanie w barze Smak, czyli ok południa w Duszatynie. Później do Ustrzyk, ale o której? jak wypadnie, pewnie ok 18-19
Długi
Dlugi - zaplanuj drogę przez Zatwarnicę (Sękowiec) z Duszatyna do UG:smile: (tak na wszelki wypadek). No chyba że ....... inaczej mi wypadnie .
Pozdrawiam PF
W rejon Sękowca przeniosę się jakieś 2-3 dni po KIMB'ie
Długi
A może zamontuje ktoś webcam na obradach coby mozna bylo zaglądnąć na chwilke choć wirtualnie ....... :mrgreen:
Chyba Wojtek Legionowo i Pastor będą mieli laptopy. Nie wiem czy mają webcamy.
W Zajeździe jest dostęp do Internetu przez WiFi, jest więc pole do popisu dla specjalistów od sprzętu. Ja będę miał Skype na Pocket PC.
Ja będę miał kamerkę, ale w Matragonie jest dość ciemno i obawiam się że nie wiele będzie widać.
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Dla zainteresowanych dokładam nowe linki:
100 lecie Jeziorek Duszatyńskich i 50 lecie rezerwatu Zwiezło - relacja z 19.05.2007
oraz mój reportaż filmowy:
100 lat Jeziorek Duszatyńskich
Niestety nie mogliśmy zostać do końca, trzeba było wracać do Ustrzyk na KIMB.