Odp: Obsunęła się droga...
na str 9 tego wątku wrzuciłem zdjęcia i wprowadzenie w temat. Odpowiadaja na wszystkie pytania.
osobówka przejedzie, przed wiekszymi autami postawiona jest zapora z bloków betonowych ograniczająca szerokość drogi. Tłumika nie zostawisz. Jako że forum słynie z legalizmu osmielę się stwierdzić ze droga jest nieprzejezdna ;) : z obu stron sa znaki zakazu ruchu wszelkich pojazdów. Na zakręcie spotkałem strażaków leśnych egzekwujących zakaz. Ale objazd jest... heheheh
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
: z obu stron sa znaki zakazu ruchu wszelkich pojazdów. Na zakręcie spotkałem strażaków leśnych egzekwujących zakaz. Ale objazd jest... heheheh
Żeby tylko nie okazało się tak jak na parkingu policyjnym w Ustzrykach tzn ,że znaki są postawione nielegalnie a co gorsza droga jest nielegalna .Za co wtedy karać? Mam wyrok Sądu ,że jest to bezprawne:-) Przecież to jest droga wojewódzka .
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
Wzieli sie do roboty...
W tym roku raczej nie skończą. Byłem tam wczoraj i zastałem wieeeeeelki dół. Tyle dobrze ,że porządnie to robią.
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...OSCI/224199358
Cytat:
AKTUALNOŚCI
18 listopada 2008 - 19:16
Bieszczady > Droga z Czarnej do Polany zostanie otwarta
Jeszcze przed zimą ma być ukończony remont drogi z Czarnej do Polany. 100 metrów asfaltu runęło w przepaść we wrześniu ubiegłego roku.
Po badaniach geologicznych okazało się, że koszt naprawy ponad stu metrów jezdni i zabezpieczenie usuwiska to ponad 3 mln zł. Roboty rozpoczęto w maju. Dziś drogowcy zapowiadają, że jeszcze w tym roku kierowcy będą mogli bezpiecznie jeździć z Czarnej do Polany.
Powodem katastrofy były długotrwałe opady deszczu. Ziemia nie wytrzymała naporu wody. Od tego czasu mieszkańcy Polany i turyści musieli jeździć okrężną trasą przez Skorodne lub leśnym utwardzonym duktem.
Krzysztof Potaczała
Podobno już można śmigać!!!!
Gdybym wiedział przedwczoraj...
Można już tamtędy jechać, tzn czy jeżdżą tamtędy autobusy, pksy itp?
Cytat:
Zamieszczone przez
Misieg
Można już tamtędy jechać, tzn czy jeżdżą tamtędy autobusy, pksy itp?
Tak dzisiaj rano przejechałem specjalnie i wszystko ok.Autobusy też.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krzysztof Franczak
Tak dzisiaj rano przejechałem specjalnie i wszystko ok.Autobusy też.
Trochę więcej tutaj... http://www.twojebieszczady.pl/aktualnosci/obwod.php