Fakt. Widok bardzo smutny był.
Wersja do druku
Fakt. Widok bardzo smutny był.
Gdy w ogrodzie botanicznym ....
Jak co roku 1 maja otwierany jest ogóród botaniczny. To widoma oznaka, że w naszym grodzie oficjalnie ogłoszono wiosnę. A przy okazji niech żyje komercja, bo można tu kupić różności, począwszy od cukrowej waty na sadzonkach roślin skończywszy, taka nowa świecka tradycja?! Ale mimo tego pragnę wszystkich zachęcić do odwiedzenie tego miejsca, bo warto. Poniżej kilka fotek mających Was zachęcić.
Pozdrawiam
Marek
Masz rację Marku, poznański ogród jest piękny. W niedzielę planuję tam wpaść, oby pogoda dopisała.
Marku czy nie masz czasami więcej zdjęć z arboretum. Takich prezentujących całe rozwiązania, duże fragmenty powierzchni. Tęskno mi za ogrodami.
Myślę, że coś by się znalazło, nie ma problemu mogę podesłać podaj tylko namiary gdzie wysłać. Mój adres marek_57@op.pl
pozdrawiam
Marek
A na forum nie łaska:lol:;)
Piękne zdjęcia cieszą oczy! Wszystkich! Mam nową tapetę. Zdjęcie nr 6.
przewodnik5@o2.pl Tylko ten adres jest w miarę przewidywalny. Pozostałe lepiej nie mówić.
Lucynko na forum fajnie zamieszczać tylko zawsze cholera mnie bierze jak muszę je przeskalowywać. Postaram się zrobić Ci jutro więcej fotek na szerokim kącie mam nadzieję, że bedą pomocne. Teraz wysyłam te z dnia dzisiejszego
pozdrawiam
Marek
Może nie Pyrlandia...
Wspomnienie jesieni :
Załącznik 7243Załącznik 7244Załącznik 7245
Załącznik 7246Załącznik 7247Załącznik 7248
[Kopcie,Hucisko 2007r.]
Pogłówkowałem i wymyśliłem. Zabrałem Renatkę i poszliśmy na wycieczkę w Poznaniu. Chcecie się więcej dowiedzieć o tym miejscu, to zajrzyjcie tu: http://www.morasko2.republika.pl/
Pogoda była super
Pozdrawiam
3 zdjęcie od końca - to są budynki uczelni? :-)
Chociaż nie, Morasko jest troche bardziej na zachód...
Jak skasować posta?