Odp: Nagrody Forumowe "Powsimordy 2008” - głosowanie!
Staram się jak mogę. Wreszcie ktoś dostrzegł we mnie tę cechę chatrakteru. Wiesz jakie to nudne, gdy ciągle słyszysz: jesteś hurrraoptymizmem. Chcę zdobyć palmę pierwszeństwa. To przepustka do rajskiego życia. Będę mogła stale być źle zadowoloną i marudzić, marudzić, wynajdywać dziurę w całym.
Kurcze-brakuje jeszcze spotów reklamowych w tej kampanii wyborczej!
A CISZA przedwyborcza gdzie?
Jaka cisza przedwyborcza? Tu toczy się zacięta walka o palmę pierwszeństwa w "niebagatelnej kategorii" zadowolonych inaczej. Spoty reklmowe to jest genialna myśl. Masz już pomysł?. Rozumiem, że zostałaś moim szefem kampanii reklamowej.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Staram się jak mogę. Wreszcie ktoś dostrzegł we mnie tę cechę chatrakteru.
Tak mimochodem chciałam zauważyć, ze chyba nie "ktoś" a całkiem sporo ludzi, skoro masz duże szanse na wygraną w tej kategorii.
B.
Te Pani Przewodnik to jest finał w kategorii zrzęda roku, a nie w kategorii drobna złośliwostka :P
Się uprasza o powściągnięcie... O poważne sprawy gra idzie wszak...
Hik...
:mrgreen:
Marcowe świętują dziś!!!
No to mamy "jasność w temacie Marioli" - "Powsimordy 2008" wybrane! :-P
Uroczyste ogłoszenie wyników i wręczenie nagród odbędzie się w sobotę 17 maja wieczorem, podczas spotkania KIMB-owego.
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Uroczyste ogłoszenie wyników i wręczenie nagród odbędzie się w sobotę 17 maja wieczorem, podczas spotkania KIMB-owego.
Czyżbym się spóźniła z głosowaniem ?
Myślałam że głosujemy do końca miesiąca (gapa ze mnie).
B.
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Czyżby w Warszawie obowiązywał inny kalendarz niż w Pyrlandii? A może tak bardzo jesteś zafascynowany dniem moich urodzin i nie tylko :wink:, że dni tygodnia Ci się pomyliły?
Pozdrawiam