Odp: Tablica na Łopienniku
Cytat:
Zamieszczone przez
Duch_
Piotrze, psy były od pierwszej wyprawy naszej z tablicą na Łopiennik. Na pierwszej była Pinda na drugiej Brus. Myślę, że nikomu one nie będą przeszkadzały i jest to "taka świecka tradycja" .Pozdrawiam Robert.
No to postaramy się ją podtrzymać w takim razie :-)
Co do podwózki, to sprawa nadal aktualna.
czy niedzielny termin nadal aktualny?
Patrzyłem na prognozy - pogoda ma być. Dziś obadałem część trasy - rozkwiecona. Do zobaczenia w niedzielę rano pod pomnikiem jenerała (dla przypomnienia godz. 9:00 JABŁONKI)
Cytat:
Zamieszczone przez
marcins
Patrzyłem na prognozy - pogoda ma być.
Coś zmieniają prognozy - w sobotę w nocy deszcz a w niedzielę zimnawo, trochę powyżej zera. Przynajmniej się człek nie spoci :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
marcins
Do zobaczenia w niedzielę rano pod pomnikiem jenerała (dla przypomnienia godz. 9:00 JABŁONKI)
A pędzidła w jakimś konkretnym miejscu zostawiamy?
Wspominałeś coś o jakimś składzie, co by asfaltem nie maszerować.
Czy na parkingu u stóp Jenerała?
Na miejscu przedstawię logistykę i ewentualnie podwieziemy kilka aut na skład drewna, ale wszystko ustalimy już na miejscu.
PS Dlugi jak mówię, że pogoda ma być to ma być ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
marcins
..jak mówię, że pogoda ma być to ma być ;)
Zawsze była dotychczas i będzie, nawet jak będzie lało to i tak będzie super , rocznica to rocznica... na Łopiennik huraaaaaaaa :-D
Do zobaczenia soon;) ...niebawem, po Polsku ma być.
PS. może jakieś ognisko z kiełbaską w składzie by zrobił,... Marcinie ? Kiełbasa we własnym zakresie :)
Myslę, że to bardzo sensowna propozycja ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
PS. może jakieś ognisko z kiełbaską w składzie by zrobił,... Marcinie ? Kiełbasa we własnym zakresie :)
No to ja przywiozę cosik do kiełbaski :-) domowa robota, tylko dla niekierujących
Za niecałe dziesięć godzin spotykamy się pod pomnikiem. Do zobaczenia.