Odp: Praca w Bieszczadach
Najwyżej przy wypalaniu węgla drzewnego....ale trzeba mieć wyższe wykształcenie i znać trzy języki a na miejsce się czeka kilka lat....zainteresowani wiedzą o czym piszę..... bo na ten temat nakręcono nawet film. polecam...gdyby nie te warunki to sam bym się załapał już dawno, wczoraj w wieczornym dzienniku tv był reportaż na temat wypału węgla w retortach w Bieszczadzie..
Widziałem ten reportaż. A może ktoś się orientuje jak z pracą np: przy budowlance czy ktoś może pokierować mnie na jakieś stronki związane z pracą w Bieszczadach?
Zlecę rzeźbienie w drewnie figurek. Kontakt: matthmm@op.pl
Ja też zlecę rzeźbienie dwóch figurek
.... tym bardziej że mam świadomość że Ci co rzeźbią nie czytają foruma :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Ja też zlecę rzeźbienie dwóch figurek
.... tym bardziej że mam świadomość że Ci co rzeźbią nie czytają foruma :lol:
Takie zlecenie powinien na zimę chętnie przyjąć pan Tadeusz Pindyk z Dynowa. Foruma nie czyta, ale rzeźbi i mieszka przy ul. Dworskiej 28 (dane osobowe podane za zgodą zainteresowanego). Rzeźbi na własny rachunek, czyli dla Ciebie pewnie wyrzeźbi chętnie, a dla kogoś, kto chce mu to zlecić za bezcen a potem sprzedać drogo, pewnie nie.
Dzięki , w Dynowie bywam, więc spróbuję wykorzystać tą informację
Witam, poszukujemy pracownika do informacji turystycznej w Bieszczadach.
Oczekujemy: dobrą znajomość terenu i uprawnień pilota wycieczek.
Chętnych proszę o składanie CV na adres: kuba@bieszczadzkiefotosafari.pl
pozdrawiam
Praca w Sanoku lub Okolicach ?
Witam szukam Pomocy w Sprawie Pracy i mieszkania w Sanoku lub Okolicy . Ponieważ teraz kończę szkołę no i mam Dziewczynę w Tamtych stronach :-) I to właśnie dla niej bym tam przywędrował z okolic Łańcuta ;-) Rozglądam się w Sprawie Pracy, mieszkania w Sanoku lub okolicy :-) I Gdzie najlepiej szukać ? Proszę Was o Nakierowanie :-) Podejmę się Każdej Pracy Od Fizycznej aż po Kierowcę :-) Może tutaj będzie ktoś zainteresowany moją Osobą. Proszę Was wszystkich o Pomoc ;-)
Miałam coś napisać ale powstrzymałam się... (nie dotyczy wpisu Łukasza). Ale jeżeli chciałby ktoś zapytać o radę, opinię na temat pracy w różnych knajpach, schroniskach stricte w Bieszczadach, chętnie służę pomocą -przez gg lub prywatną wiadomość na forum..