Odp: Rzeszowski Klub IMB zaprasza
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
....
Dał nam przykład Bonaparte (... ten z Poznania) jak to można zrobić.
Przegiąłeś, oj przegiąłeś!
Pierogowy! To był strzał w dziesiątkę! Skąd wiedziałeś, co najbardziej lubię? Kiedyś powiedziałem co lubię na spotkaniu Klubu Rzeszowskiego, ale wtedy Ciebie na forumie chyba jeszcze nie było....Serdeczne podziękowania. Skonsumuję w Poznaniu w sobotę KIMBOWĄ, coby obrady grały jak gitara ;)
Pozdrawiam
P.S. Bazylu piwniczek nigdy za wiele i krzyży też. Napisz mi na PW ta nazwę, którą zapodałeś a ja zapomniałem, a ona na mapach podobno jest.
Jest koncepcja aby spotkanie czerwcowe zorganizować w plenerze.
Jeśli pogoda pozwoli spotykamy się w rynku w ogródku najbliżej Groteski - jeśli deszcz nas wystraszy to ewakujemy się na stare miejsce (czyli do Groteski)
A wszystkich jadących z szerokiej Polski w krainę bieszczadzką zapraszamy.
Jeśli ten termin wam nie pasi dajcie znać - zrobimy inny.
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Jest koncepcja aby spotkanie czerwcowe zorganizować w plenerze.
Jeśli pogoda pozwoli spotykamy się w rynku w ogródku najbliżej Groteski - jeśli deszcz nas wystraszy to ewakujemy się na stare miejsce (czyli do Groteski)
A wszystkich jadących z szerokiej Polski w krainę bieszczadzką zapraszamy.
Jeśli ten termin wam nie pasi dajcie znać - zrobimy inny.
O jakim terminie jest mowa?
Pewnikiem o tradycyjnym, pierwszym wtorku miesiąca. Najbliższy jest 7 czerwca.
He, he! Ostatnio obchodziłem urodziny z Klubem. Imieniny będą w Poznaniu. To jest pewne!
Bertrand :
Cytat:
He, he! Ostatnio obchodziłem urodziny z Klubem. Imieniny będą w Poznaniu. To jest pewne!
Czy to jest zaproszenie ?
Właśnie wróciłem z konferencji w moj-Rzeszowie :-) Jadąc na południe zastanawiałem się, czy nie zainicjować jakiegoś mitingu, ale miałem wątpliwości, czy i kiedy będzie jakiś czas wolny. No i przeczucia mnie nie myliły - program był napięty jak wiadomo co, więc miasto liznąłem tylko przez szyby - hotelowe, konferencyjne i samochodowe.
Znałem niewielu ludzi z Podkarpackiego (w zasadzie nie znałem żadnych, oprócz forumiaków, ale Wyście są skażeni Bieszczadem, więc się nie liczy), jednak wczoraj poznałem bardzo miłe stworzenia z Rzeszowa i okolic, i to z mojej branży! A to prawie niewykonalne! :-) Dobry kontakt, wspólny język, podobne poczucie humoru, ogólnie pozytywne wibracje.
Ogólnie szacuneczek i koniec laurki ;P
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
wczoraj poznałem bardzo miłe stworzenia z Rzeszowa i okolic, i to z mojej branży! A to prawie niewykonalne! :-)
A co dokładnie jest prawie niewykonalne:
- Poznać kogoś z Rzeszowa (i okolic)?
- Poznać kogoś miłego z Rzeszowa (i okolic)?
- Poznać kogoś z branży i z Rzeszowa (i okolic)?
- Poznać kogoś miłego z branży?
- Poznać kogoś miłego z branży i z Rzeszowa (i okolic)?
Pytam, bom ciekaw! :twisted: :wink:
Aż tyle możliwości w jednym niedopowiedzeniu?! :-D Zasadniczo rozchodzi się mnie o to, że w mojej branży trudno mi znaleźć kogoś, kto nadaje na tej samej fali :-)
Uff, to mi ulżyło, już myślałem, że to coś z nami nie tak :wink: Ale Tobie nie ulży jak znów się u nas pojawisz i czmychniesz cichaczem! :-x