Odp: Forumowych koszulek edycja trzecia?
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Bracia i Siostry- głosujemy!
Do kiedy? Tutaj Bartek ma pomysł, a ja ich (i Bartka i pomysł) popieram.
Projekty są autorstwa Don Enrico, nkrz, Piskala i bartolomeo. Pod zdjęciami są numery, logo_1, logo_2 itp. Głosujemy w tym wątku, jawnie, żebyśmy na bieżąco mogli śledzić co się dzieję. I oczywiście fakt głosowania nie zamyka dyskusji. Po prostu, gdyby miały napłynąć jakieś nowe pomysły, nie będą brane pod uwagę, przynajmniej w tym roku.
Pozdrawiam i do dzieła!
Wiem, że się czepiam. Widzę kilka projektów czegoś, co ma być umieszczone na koszulkach i JEDEN projekt koszulki. Bardzo podoba mi się projekt koszulki, bo wszystko dla mnie jest jasne. Resztę na razie odrzucam, bo nie jest jasne nic... Wielkość nadruku, jego miejsce kolor i może jeszcze bym coś znalazł. Na razie głosować możemy tylko na jeden projekt. Czyli wybieramy z jednej propozycji???
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
Wiem, że się czepiam. Widzę kilka projektów czegoś, co ma być umieszczone na koszulkach i JEDEN projekt koszulki. Bardzo podoba mi się projekt koszulki, bo wszystko dla mnie jest jasne. Resztę na razie odrzucam, bo nie jest jasne nic... Wielkość nadruku, jego miejsce kolor i może jeszcze bym coś znalazł. Na razie głosować możemy tylko na jeden projekt. Czyli wybieramy z jednej propozycji???
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
I oczywiście fakt głosowania nie zamyka dyskusji.
Czyżbyś się czepiał?;)
Najpierw wybierzmy projekt.
Jedynka mi się podobała od razu ale ten człowiek idzie donikąd? Może by mu wrzucić jakiś cel?
Na razie wybierając z tego co jest glosuję na nr 5.
Z bartolomeo wyjaśniliśmy drobne nieporozumienie i mogę uściślić:
Głosujemy do końca roku, czyli do 31 grudnia 2011 do godziny 24.
I jeszcze chciałbym wrzucić kamyk do dyskusji. Ja widziałbym przyszłe koszulki takie, jakie były do tej pory, z dużym logo centralnie umieszczonym na piersiach. Nawet gdyby miała wygrać propozycja bartolomeo. A jak nie dojdziemy do konsensusu zrobimy anonimową ankietę, gdzie ma być logo:idea:. Teraz po prostu głosujmy!
Howk!
a mnie projekt Barka się podoba...chociaż mam ogromny dylemat.., bo logo_3 / Piskal ? / jest baaardzo ciekawy graficznie, wprost finezja.....
Cytat:
Zamieszczone przez
tomas pablo
a mnie projekt Barka się podoba...chociaż mam ogromny dylemat.., bo logo_3 / Piskal ? / jest baaardzo ciekawy graficznie, wprost finezja.....
To jeszcze dla porządku:
Logo_1 i 2 Don Enrico
Logo_3 Piskal
Logo_4, 5, 6 nkrz
Logo_7 Piskal
Logo_8 bartolomeo
Logo_9 nkrz
8mka więc po zmianie numerków