Odp: KIMB 2014- rozkład jazdy i lista obecności
Zaskoczony jestem tak pozytywnym odbiorem KIMBu po tej całej chryi, tak fajnymi komentarzami. Racje zaprawdę miał Ojciec Dyktator (jak zawsze zresztą) pisząc:
Cytat:
Zamieszczone przez
Tomek
(...) z doświadczenia wiem, że im więcej bicia piany i targania po szczękach przed KIMB-em, tym sama impreza bardziej udana. Zgodnie z tą zasadą XIII KIMB powinien być mistrzostwem świata 8-)
Ja tylko słowo do tych co nie byli, bo i nikt z tych co byli o tym nie napisał.
Na owym KIMBie podałem się do dymisji, wyprowadziłem sztandar, zwinąłem żagle, zszedłem ze sceny , czy co tam chcecie. Ale to nie znaczy, że na KIMB nie będę przyjeżdżał. I służę radą i pomocą.
Dzięki za wszystko.
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Na owym KIMBie podałem się do dymisji, wyprowadziłem sztandar, zwinąłem żagle, zszedłem ze sceny , czy co tam chcecie. Ale to nie znaczy, że na KIMB nie będę przyjeżdżał. I służę radą i pomocą.
Dzięki za wszystko.
Dzięki za udany KIMB.
"Gdy emocje już opadną
Jak po wielkiej bitwie kurz
Gdy nie można mocą żadną
Wykrzyczanych cofnąć słów
Czy w milczeniu białych haniebnych flag
Zejść z barykady
Czy podobnym być do skały
Posypując solą ból
Jak posąg pychy samotnie stać
[...]
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
Niepokonanym" :-)
3 załącznik(ów)
Pozwolę sobie wrzucić kilka beznadziejnych zdjęć z imprezy, zrobionych nie do końca smart fonem. Zdjęcia są tak niewyraźne, że w zasadzie tylko uczestnicy będą w stanie siebie rozpoznać :-) Nikt się nie chował przed obiektywem, ale jeśli komuś się teraz przypomni, że do Wetliny przyjechał in blanco, to proszę o kontakt na PW.
Załącznik 34658 Załącznik 34657 Załącznik 34655
Dodam, że liczba uczestników - podobnie jak w latach poprzednich - przekroczyła trzydziestkę. Do popularności Zlotu Leśnych Ludzi nam jeszcze brakuje, ale z drugiej strony wiadomości o śmierci KIMB-u też wydają się mocno przesadzone.
Cóż... Dzięki, dzięki, dzięki! :-D