Pare fotek z minionego weekendu i spotkania na Szczycie-ostatnie zdj.zapozyczone od KarolinyZałącznik 37668Załącznik 37669Załącznik 37670Załącznik 37671Załącznik 37672Załącznik 37673Załącznik 37674
Wersja do druku
Pare fotek z minionego weekendu i spotkania na Szczycie-ostatnie zdj.zapozyczone od KarolinyZałącznik 37668Załącznik 37669Załącznik 37670Załącznik 37671Załącznik 37672Załącznik 37673Załącznik 37674
Przepiękne zdjęcie Jeziorka Duszatyńskiego, Rico! :)
Gratuluję udanego spotkania. Mam nadzieję, że uda mi się w przyszłym roku zasiąść z Wami przy ognisku.
My też już niestety wróciliśmy, przed paroma godzinami. Dzięki Wszystkim za Wszystko. Fajnie było. KIMB w Balnicy zakończyliśmy w poniedziałek pod wieczór.;)
Czy jakaś szansa na zdjęcie grupowe to jest :-D (tak, żeby coś było widać... może trochę bardziej wyraźne niż zamieszczone przez rico) ?
Podziękował z góry w imieniu swoim i marmoty_m.
Mysle -Uszatku mis-ze sa to jedyne zdjecia grupowe/chyba ze sie myle/zanim grupe zebrano do wspolnego zdjecia byla juz pozna pora i nastal zmierzch co widac.Jeszcze raz specjalne podziekowania dla Naszej Wspanialej organizatorki Jimi za trud i prowadzenie imprezy i dla niej bukiet "roz"znad Jeziorek Duszatynskich-do zobaczenia za rok na jubileuszowym XV KIMB-ieZałącznik 37676
Jeszcze Wojtek cyferki i Przemolla robili zdjęcia, więc nie odpuścimy :> Dzięki Rico :D
Proszę bardzo - jest i zdjęcie. Może nie jest idealne, ale to już nie moja wina, że Luna ogonem merdała i pyskiem kłapała, a Sławek jakoś tak energicznie się poruszył i jeszcze kilku ludków. Trochę pod wpływem byłem i nie przyszło mi do głowy żeby czas naświetlania skrócić i czułość podkręcić.... ale jeden plus z tego "wpływu" jest.... ręce nie drżały :mrgreen:
Załącznik 37682
Żeby nie być gorszym ja też pokaże swoje pamiątkowe zdjęcie przywiezione z tegorocznego KIMB-u
.
Załącznik 37683
Nie lubisz leśnych dziadków ?