Dajcie spokój, jakby nie wiadomo co to było, nawet papieża ogłaszają zaraz po zakończeniu głosowania ;p
Wersja do druku
Dajcie spokój, jakby nie wiadomo co to było, nawet papieża ogłaszają zaraz po zakończeniu głosowania ;p
19. partyzant
20. Jimi
21. Wojtek z Zielonki
22. marmota_m
23. długi
24. jank
25. Lisk
Gratuluję!
Się wszyscy wyczekaliśmy, wiec bez zbędnej zwłoki ogłaszam wyniki dogrywki :-)
Drodzy Wyborcy, Waszą decyzją tytuł
Debiutanta Roku
zdobył
tolek banan!
A łatwo mu nie było. Nie dość, że musiał przejść mordercze eliminacje i silnie obsadzoną turę finałową, to jeszcze wytrzymać dogrywkę ;) Na dodatek podczas całej dogrywki czuł cały czas na plecach oddech kontrkandydata, od którego dzieliły go maksymalnie dwa głosy. Pod koniec rywalizacji znów był remis i jednoosobowy kolektyw jurorski zastanawiał się gorączkowo nad nowelizacją ordynacji, która nie przewidywała takiego wyniku 8) Ale w końcówce wyborów do głosu doszedł elektorat tolka banana, który zapewnił Mu tenże zaszczytny tytuł.
Gratulacje i szampany! :-)
A z naszego zasobnego skarbczyka Debiutant Roku otrzymuje:
- pamiątkowy dyplom i gadżet,
- niespodzianka od Piskala,
- nietuzinkowa książka-niespodzianka od Wojtka Pysza,
- książka Stanisława Krycińskiego "Bieszczady od Komańczy do Wołosatego" od anonimowego darczyńcy,
- książka Mariana Hessa "Kim ja jestem?" od anonimowego darczyńcy,
- butelka zacnej nalewki lubuskiej od przemolli,
- "Bieszczady. Przewodnik" S. Kłosa i okolicznościowa wypalanka od Jimi.
Jeszcze raz gratulacje dla obu finalistów. Tak se myślę, że jeśli mamy problem z nadmiarem ciekawych debiutantów, to bardzo dobre rokuje temu forum :-)
A już jutro rano Finał Finałów, czyli prezentacja Forumowicza Roku. Nastawcie budziki! :-D
Gratuluję!
Gratulacje dla Debiutanta Roku!
.... no to gratulacje i wszystkiego dobrego... oby miśki gaci nie poszarpały....
A miśki jakoś specjalnie gustują w Debiutantach? :mrgreen:
Gratulacje Tolek :))) ma nadzieję, że tytuł dodatkowo "uskrzydli" i zaowocuje np kolejnymi relacjami :))
BRAWO
Pozdrawiam