Serdeczne gratulacje dla sir Bazyla!! : )))
Wersja do druku
Serdeczne gratulacje dla sir Bazyla!! : )))
Gratulacje dla wszystkich wyróżnionych :smile:
Moi drodzy,
podsumowując wybory Powsimord 2017: w I turze oddaliście 30 głosów, w II - 37, zatem w granicach średniej. Nie ma szału, ale i nie ma wstydu :-)
Zaszczytne miano Powsimordy 2017 w poszczególnych kategoriach zdobyli:
- Botak Roku - długi,
- Kronikarz Roku - coshoo,
- Debiutant Roku - Waldemar,
- Forumowicz Roku - sir Bazyl.
Wątkami Roku zostały ex-aequo:
- Bobry, kaczeńce i retorty czyli beskidzkoniskie wędrówki kwietniowe - autor: buba
oraz
- Intensywna relacja we trzy zdjęcia z leniwej wycieczki w Bieszczady - autor: bartolomeo.
Wyróżnienie w tej kategorii zdobyła historia:
- Wiosennym bieszczadzkim błotem... - autor: coshoo.
Lista nagród na dziś prezentuje się następująco:
Botak Roku
- pamiątkowy dyplom i gadżet,
- najnowsza mapa Bieszczadów (Compass) od Wojtka Pysza,
- książka "Za tamtą górą" Antoniego Kroha (z dedykacją autora) od Ducha Przeszłości,
Kronikarz Roku
- książka "Za tamtą górą" Antoniego Kroha (z dedykacją autora) od Ducha Przeszłości,
Debiutant Roku
- flaszka do samodzielnego wykopania w Bieszczadach od Wojtka 1121,
Forumowicz Roku
- flaszka do samodzielnego wykopania w Bieszczadach od Wojtka 1121.
Wśród Elektoratu głosującego w II turze rozlosowaliśmy kalendarze Stowarzyszenia Magurycz na rok 2017, które otrzymują:
- asia 999,
- Bywalec,
- Dlugi,
- Polej.
Kalendarze zostaną wkrótce wysłane pocztą.
Niestety, nie mamy w tym roku kandydatów do Mordolotka - żaden głos w II turze nie pokrył się z końcowymi wynikami głosowania.
Pozostałe nagrody zostaną wręczone na KIMB-ie w trzeci weekend maja w miejscu na razie nieznanym. Jeśli ktoś już wie, że się nie pojawi, proszę o PW - zorganizujemy wysyłkę nagród pocztą.
Jeszcze raz wielkie gratulacje dla uhonorowanych oraz podziękowania dla głosujących i sponsorów! :smile:
Oczywiste i zasłużone gratulacje dla wszystkich zwycięzców oraz podziękowanie dla prowadzącego, za wkład pracy i dawkowanie napięcia emocjonalnego podczas głosowania. A ja :oops: nawet jednego trafienia nie zaliczyłem :-(.
Hip hip hura! Sir Bazyl wygrywa!:-P
Gratuluję wszystkim laureatom!:-P
Brawo, brawissimo... Dla zwycięzców, dla organizatora, dla sponorów, dla sierotek marysiek... Fajna zabawa
serdeczności dla współlaureatów, podziękowania dla głosujących, uśmiechy dla kibicujących
do zobaczenia, mam nadzieję, że ze wszystkimi, na KIMBie ;)
Gratulacje dla nominowanych! Chwała zwycięzcom!
Przez kilka dni nie miałem dostępu do internetu, dziś nadrabiam zaległości i patrzę, oczom nie wierzę, jeszcze raz zaglądam i faktycznie chyba wychodzi, że o mnie chodzi! Naprawdę nie czuję, żeby mi się to wyróżnienie należało ale niech to, udźwignę ten ciężar :-P i postaram się żeby mi nie odwaliło :mrgreen:
Ponieważ jeszcze nie zdążyłem pogratulować Waldemarowi to czynię to teraz - brawo za udany debiut!
Wszystkim biorącym udział w zabawie serdecznie dziękuję. Nieocenionemu Marcowemu, który po raz już dziesiąty wszystko to ogarnął, zachęcał do działania i pięknie prowadził nasze wybory - wielkie podziękowania!!!
Do zobaczenia na KIMB-ie albo i wcześniej!
Skoro Bazyl się zjawił, to mogę już gratulować!
Bazylowi w drugiej kolejności, bo w pierwszej kolejności, mając zaległości, gratuluję Waldemarowi:-)
A Marcowemu - że mu się też jeszcze chce - to by się przydało nie tylko podziękować, ale coś pięknego i dużego zafundować! Pomożecie???