Jutro świtem bladym wyruszam z Sopotu, przez Toruń, Płock, N. Miasto nad Pilicą (postój ok 3 h)
mam wolne miejsce
Długi
Wersja do druku
Jutro świtem bladym wyruszam z Sopotu, przez Toruń, Płock, N. Miasto nad Pilicą (postój ok 3 h)
mam wolne miejsce
Długi
jeśli ktoś wybiera się z warszawy/ przez warszawę w Bieszczady w przyszły weekend (ok. 22 X), to ja baaaardzo chetnie się przyłączę ;)
pozdrawiam!
No i ja Kasiu sie dopisze ;)
Tez szukam transportu.
Chcialem wystartowac z Wawy, najlepiej w ten pt (22.X). Piwko stawiam oczywiscie i mila atmosfere gwarantuje :)
Witam
Czy ktoś może wybiera się w Bieszczady z Warszawy, okolic, lub gdzieś po drodze (gdzie ewentualnie można dojechać z Warszawy i się zabrać ;))
10 listopada wieczorem lub 11 od rana.
Hmmm, tylko potrzebujemy miejsca aż dla 3 osób (zaznaczam,że miłych, sympatycznych, młodych ludzi ;p)
Jeżeli ktoś taki by się znalazł, byłabym bardzo wdzięczna ;)
dowiaduj się u mnie ok poniedziałku. mam komplet... ale życie znam na tyle żeby wiedziec że może się zmienić wszystko. 517975220
Ok, fajnie by było....
Yyyy to znaczy, nie życzę Ci, żeby ktokolwiek Ci się wykruszył z ekipy....
ale będę się kontaktować po poniedziałku ;)
Hmm, a może chociaż ktoś wybiera się z samego rana w czwartek z Sanoka (lub jedzie przez Sanok) do Wetliny?
Jak tak to dajcie znać 511144027 (na tel, bo mogę już nie mieć dostępu do neta)
Pozdrawiam
WITAM WSZYSTKICH :razz:
MAM PYTANIE CZY NIE MA CHETNYCH NA WYPAD W BIESZCZADY 1-DNIOWY W DNIACH 18 LUB 19 LISTOPAD. JESTEM Z DEBICY. MOGE ZABRAC 3 OSOBY . RUSZAM Z DEBICY.CHETNI MOGA BYC Z OKOLIC ,I WSZYSTKIE MIEJSCOWOSCI NA TRASIE DEBICA-PILZNO-JASLO-KROSNO-SANOK-LESKO ITD:)
ZRZUTA NA GAZ I JEDZIEMY :)W GRUPIE ZAWSZE RAZNIEJ
CHETNYCH PROSZE O KONTAKT
MICHAL
Witaj.
Po pierwsze od takich ogłoszeń jest temat: http://forum.bieszczady.info.pl/show...a-w-Bieszczady
Po drugie: netykieta zobowiązuje - naciśnij caps lock jeszcze raz.
Hey
Dzieki za info-dopiero raczkuje w tych sprawach
cześć, wybiera się ktoś autkiem z warszwy w bieszczady 1,2 lub 3 grudnia?? chętnie bym się przyłączyła
pozdrawiam
z chęcią podczepię się jeśli ktoś z 3city będzie zdążał w Biesy,
bylebym mógł być w Bieszczadach w dzień powszedni (a nie tylko weekend) gdy pracują urzędy,
termin w zasadzie dowolny
z góry będę wdzięczny na sygnał pod mieszko1313@op.pl
Witajcie!
Szukam konkretnych osób które planują wyjazd w bieszczady w dniu 26/27 GRUDNIA 2010r.!
Planuję jechać samochodem i chciałbym zaoferować Wam transport z podziałem kosztów benzyny (ropy)
WYJAZD
Wyjazd byłby w dniu 26 grudnia późnym wieczorem albo 27 grudnia rano z Warszawy
POWRÓT
powrót w dniu 1 STYCZNIA 2011 wieczorem (dojazd do wawy w nocy) ! :)
KTÓRĘDY JEDZIEMY
Jedziemy przez Sanok i Ustrzyki Dolne na pewno a ostatecznym celem są USTRZYKI GÓRNE :)
Zainteresowani?
KONTAKT
GG: 77400
KOM: 696 460 723
mail: mariuszpl@gmail.com
$$$$ KOSZT $$$$$
około 75zł na osobę w obie strony! :)
Chętnie zabierzemy dwie osoby tylko takie które chcą na 100% jechać bo nie chcę potem zostać na lodzie...
Co Wy na to? :) Zapraszam!
Witam!
Organizuję wyjazd sylwestrowy dla znajomych z Wielkopolski i Dolnego Śląska. Jako, że PKP odcięła Bieszczady od połączeń kolejowych to jesteśmy zdani na komunikację prywatną. Wyjeżdżamy 27.12.2010 o godzinie 22.42 z Poznania TLK przez Wrocław, Opole,Katowice,Kraków, by wg planu przybyć do Rzeszowa na 9.45. W stolicy Podkarpacia czeka na nas już zamówiony bus, którym przez Sanok,Lesko,Baligród,Jabłonki,Cisną docieramy do Kalnicy. Pozostały nam 4 miejsca do wykorzystania w busie! Może ktoś z Was chce będzie chciał się podłączyć i dotrzeć w Bieszczady szybko, bez obawy o PKS w miłym towarzystwie:-) Dzielimy koszty busa solidarnie na pasażerów i wychodzi 20zł/osobę.
Powrót 2.01.2011 tak by zdążyć na pociąg o 10.52 z Rzeszowa do Poznania
Więcej informacji na moim blogu:
http://rubenzahl.wordpress.com/sylwe...ieszczady-2011
Pozdrawiam
Szymon, przewodnik górski
Może ktoś jedzie w okolicach 30/31.12.2010r.do Ustrzyk Górnych lub Mucznego i ma wolne miejsce?
O ile nie bedę dachował, nie spalę alternatora, i nie będzie działo się nic co na ogół mi się dzieje mam zamiar dojechać w środę w biesy. Trasa ogólnie przez Warszawę, liczba miejsc 1 lub 2. Choć to może się zmienić (ostatnio na widok dymu i ognia spod maski dwie dziewczyny zrezygnowały i zwolniło się parę miejsc hehe)
kotś wybiera się w kierunku ustrzyki dolne-lutowiska 10/11 lutego? bardzo chętnie się przyłączę ;)
pozdrawiam, kasia!
Będę ok. piętnastego lutego. Zaczynam w Cisnej jedenastego, jeśli będą turyści mam koncert w Łemkowynie. Mogę zmienić plany i z Cisnej dwunastego podjechać do Lutowisk, nocleg Chata, potem spacer do Koliby z przystankiem na Beleczce w Dwerniku. Autostop cały czas :lol:
Szukam transportu 11-13 marzec 2011 r. na przegląd piosenki turystycznej YAPA do Łodzi dla 3 osób
hehe, czyli kierunek wręcz odwrotny. Jakaś akcja szykowała się zebym w tym terminie był w biesach... ale to jeszcze moc czasu... może się pozmieniać i w ogóle... ale może dałoby radę zawinąć Ciebie po drodze do domu... kto wie.
w pt ok. godz.12 wyjezdzamy z Nowego Targu do Ustrzyk G, możemy chętnych zabrać
Witam.
Wyjeżdżam w Biesy (docelowo do Wetliny) w nocy 27/28 marca autem. Mam wolne 2 miejsca z Warszawy (wstępnie trasa: W-wa - Radom - Rzeszów - Wetlina).
Kontakt gg-7193459.
Mariusz
wyjazd z wawy w nocy ze środy na czwartek, tak około 4:00; 30 min postoju w sanoku i dalej do Cisnej...
mikigl@tlen.pl
a ile miejsc?
2 miejsca znajdą się
wybiera się ktoś z warszawy 14-15kwietnia? chętnie podczepiłabym się na jedno miejsce
pozdrawiam
Czy jest ktos kto jedzie z 3 miasta 29go albo z wawy 29go ? Z tym ze z wawy to nie wczesniej niz 10-13...
Złapałem kaprys aby pojechac na 2-3 dni w stare kąty w ustrzykach i wetlinie i sie "lekko" podłamałem komplikacjami transportowymi...
chcialam sie wybrac w najblizszy czwartek 21 kwietnia z katowic w kierunku bieszczad. powrot w niedziele wieczorem. mam auto albo zalapie sie chetnie jako pasazer.
trasa jeszcze nie ustalona:) jesli ktos szuka transportu - zapraszam:)
aga
Ja bym miała pytanie czy ktoś z Lublina albo okolic wybiera się na majówkę i miałby wolne miejsce?
Wyjeżdżam w Bieszczady 16 maja bladym świtem, mam 3 miejsca. Trasa: Mińsk Maz. - Lublin - Rzeszów - Sanok - UG - Wetlina. Mogę dogadać się z Forumowiczami ze stolicy.
Witam wszystkich Forumowiczów,
Czy wybiera się ktoś może w lubianym przez nas tutaj kierunku 6. - 7. maja? Chciałbym zdążyć na "Czejtowiska" pod Małą Rawką - startują w sobotę punkt 20:00 w bacówce - i ciut ciężko tego dokonać polegając na komunikacji publicznej. Wyjeżdżam z Opola w piątek wieczór, byłbym w Rzeszowie w sobotę około siódmej rano, a co do dalszej trasy - zwracam się z uprzejmym zapytaniem. Pozdrawiam!
witam, klania sie Łukasz z okolic Olkusza - szukam bratniej duszy w Bieszczady trasa do ustalenia dysponuje wolnym w maju w nastepujacych dniach 10,11,12,13 oraz od 22 do 26 - milo by ktos mial transport oczywiscie doloze sie na paliwo;)8-) pozdrawiam ps kontakt szewczykluk@gmail.com
Wyruszamy z Warszawy do Wetliny w środę 18.05. ok. godz. 10-11 rano. Planujemy jechać drogami nr 7 i 9, przez Radom i Rzeszów. Mamy jedno wolne miejsce w samochodzie, zapraszamy! :)
szkoooda, jakby jeszcze popołudniu, to może bym się przyłączyła...
a ja tak dużo za wcześnie ale co tam;) może ktoś się wybiera z Warszawy do Wetlicy, Rzeszowa czy może Ustrzyk jednych lub drugich na początku czerwca(2.06 po południu?) i ma jedno wolne miejsce? :):)
OK. godz,. 16.30 wyjeżdżam w czwartek 19.V.,2011r. z Tarnobrzega do Wetliny, mam 1 miejsce wolne. Zapraszam.
Jedzie może ktoś w piątek po południu lub w sobotę rano przez Rzeszów i ma 1 miejsca wolne?
wybiera się ktoś w bieszczady z warszawy/przez warszawę 25maja? baaaardzo chętnie się przyłączę ;)
Wybieram sie w Bieszczady na początku sierpnia na jakis tydzień jadę z okolic Wrocławia, chętnie przygarnę paru forumowiczów ;)
Witaj Robson na forumie, tutaj każdy pokazuje co umie
http://forum.bieszczady.info.pl/show...wnik-powitanie