Odp: A moze jakies aktualne fotki?
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcin Scelina
...i Borło w całej okazałości.
Jeszcze jedno piękne ujęcie Borło, to już z "trzeciej " strony , więcej się nie da ,bo od Łopienki przysłania Łopiennik.
ps. Wojtek super ujęcie,z tej strony jeszcze nie widziałem ,a dzięki Marcinowi poznałem w kwietniu widoki z Borło.Chodząc kilka razy obok nie przyszło mi nigdy na myśl wejść na Borło, a warto.
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek1121
Przejeżdżając...
Dla poprawności tylko drobna poprawka do podpisu przy zdjęciu nr 2. To nie są ruiny cerkwi w Caryńskiem, tylko ruiny kaplicy odpustowej św. Jana. Cerkiew stała bliżej skarpy.
2 załącznik(ów)
Na dobranoc dwa zdjęcia z dzisiaj rana:
10 załącznik(ów)
Kolega reckom życzył sobie zdjęć z Żernicy Wyżnej . Dziś się do niej wybrałem , przed Żernicą była straszna mgła , nawet zamierzałem zawrócić ale przeczekałem wjeżdżając do rowu. Obfotografowałem cerkiew, później pojechałem dalej i za cichym przyzwoleniem wjechałem na górę i tam wykonałem sesję zdjęciową oraz kamerą nakręciłem okoliczny krajobraz.
4 załącznik(ów)
Byłem dziś również w Duszatynie i Smolniku. Na uwagę zasługuje zdjęcie obelisku Długiego chyba większość zna jego historię.
Wojtku BARDZO SERDECZNIE CI DZIĘKUJĘ.:-):-)Wlipcu 2007 w czasie okropnego upału dotarliśmy samochodem do miejsca jak na zdj nr 7.Poszłam jeszcze w górę pieszo.Aparat mi wysiadł z gorąca.
W prawym dolnym rogu zdj 7 droga chyba ma taki skręt i prowadzi w kierunku Woli Matiaszowej.Jeśli płynie tam potok od strony Bereski ,to przepływał on przez podwórze moich pradziadków.Drudzy pradziadkowie mieszkali w okolicach tych zabudowań koło cerkwii.
Takie tam sentymenty.Może jeszcze kiedyś tam pojadę.Na teraz bardo dziękuję za zdjęcia,a gdyby udało się jeszcze ten film jakoś...:arrow::smile::smile:
Pozdrawiam -reckom -Marzena
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek1121
Byłem dziś również w Duszatynie i Smolniku. Na uwagę zasługuje zdjęcie obelisku Długiego chyba większość zna jego historię.
I znowu ktoś go obalił. Na mój kręgosłup to za dużo. Ileż razy będę go jeszcze wkopywał:lol:
I te świeczki, rozczulające. I tak już od lat...
Długi
Próbowałem obelisk podnieść ale nie udało mi się . Świeczkę ja zapaliłem bo wiedziałem od Ciebie , że to Cie rozczuli.
2 załącznik(ów)
Witaj
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek1121
Z dnia dzisiejszego następne zdjęcia
Widzę, że włóczymy się w tym samym rejonie.
Pozdrówka
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Witaj
Widzę, że włóczymy się w tym samym rejonie.
Pozdrówka
Tak na marginesie to przy kliknięciu na jablonki.pl alarmuje nas avast o wirusie... :(