-
Odp: Problemy techniczne
Jeżeli przeglądasz forum w Firefoksie to Ctrl+ (Control i plus) powiększa czcionkę, Ctrl- (Control i minus) zmniejsza. Ewentualnie Ctrl+0 (Control i zero, bez plusa) przywraca pierwotny, domyślny rozmiar. Jak skróty nie działają to górne menu: Widok>Powiększenie>Rozmiar pierwotny.
-
Dziekuje ślicznie bmiller, CTRL + pomógł.
-
Nie mogę od jakiegoś czasu wejść na Forum lub z niego korzystać tak od około godziny 24 do ... próby robiłem przez 1,5 godziny i dawałem sobie spokój. Rano jest OK. Jest to czasami irytujące :(
-
Mam podobne problemy z wejściem na Forum.
-
ja tez nie mogłam wejść na bieszczadzkie forum przez kilka godzin, strona kompletnie nie działała
jak mogę użyć kilka cytatów w jednej odpowiedzi? (potrafię tylko jeden)
-
Stały problem. Duża ilość ludzi, spory ruch, brak środków na mocniejszy serwer ;(
Wczoraj w nocy akurat sprzątałem trochę serwer, starałem się zoptymalizować apache by uniknąć przeciązeń ale średnio to wyszło.
-
Witam!
Kalendarz mi się na styczniu nie otwiera. Da się to jakoś naprawić? Kliknę styczeń, a i tak otwarty mam grudzień...
Pozdrawiam
-
Dodałem kolejny rok. Musisz ręcznie przestawić za pierwszym razem na styczeń 10. Potem już jest normalnie.
-
Dziękuję. Już działa.
pozdrawiam