Odp: Bieszczadzkie puzzle
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
->joorg
Oczywiście specjalnie,dla zmyłki ;-) coby troszkę trudniej było,ale jak wam nie pasuje to już nie będę.
Pasuje , tylko trzeba przynajmniej pierwszy raz powiedzieć ,że sie "odwraca" człowiek nie komputer i nie jest w stanie tak analizować .Jabol musiał w tym przypadku stać na głowie żeby rozpoznać .:smile:
Ps. teraz już będę takie opcje przy przeglądaniu dopuszczał > odwracanie o 180 i nawet o 90 st:wink:
...a juz zupełnym szaleństwem i zmyłką bedzie obrócenie puzzla o 360stopni :-) Browar daleeej... Jasne że Korbania :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
... Browar daleeej... Jasne że Korbania :-)
>> Browar dawaj..dawaj , teraz to możesz "wywracać":wink: jak tylko chcesz byle o kąty.. , 90 , 180 , 270 ,360 - ale nie o np. 112st, bo nie będzie wiadomo o jaki kąt obrócić monitor:smile: a w tej pozycji to już nie "ustoi" sam , czyli monitor.:wink:
1 załącznik(ów)
No to przejdźmy do szczegółów,na razie proste,co to za obiekt(znane)?
1 załącznik(ów)
chata koło New Łupkowa:) ja jeszcze dam zagadkę w wiekszej skali żeby ktos jeszcze sie do nas przyłączył... podpowiedź: kiedys jeździła tam ciuchcia8-)
1 załącznik(ów)
Zagadka Jabola - dolina Potoku Terebowiec i Kiczera.
Moja zagadka:
:) widać charakterystyczna podwójna przerywaną... Fajny skrót do ... jesli sie nie chce łazic asfaltem... Zgadujta. Ja poczekam.
Jabol,nie sądzisz że nikt nie chce się przyłączyć do zgadywania bo po prostu te zagadki są za łatwe??Mimo że zapodałem puzla odwróconego i pod kątem(Bahna),to Bazyl zgadł w 30 sekund.Jakby trzeba było się wytężyć choć troszkę może by było więcej chętnych...
1 załącznik(ów)
dobra... widze ze ktos musi odpowiedzieć: Dolinka z zagadki floyda to oczywiscie Wołkowyja :) teraz moje:
1 załącznik(ów)
->Jabol
Czy chodzi Ci o ten szczyt?