Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Hej:)
Łamię się... W tym roku muszę KIMBa zaliczyć, bo znów będę chory łaził cały rok:P Sam proponowałem Sękowiec...jednak gdy pojawiło się Muczne... A niech tam!! Tylko czy tam gdzieś można tani namiocik rozbić?
Stały Bywalcze - jeśli można prosić - dopisz mój głos za Mucznem:)
Pozdrawiam,
Derty
Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Zwiększam swoją propozycję "korupcyjną".
Obiecuję, że jeśli VIII KIMB odbędzie się w Krywem, to dostarczę nań, ku ogólnej konsumpcji, już nie 3,5 l, lecz 5,0 l dobrej czystej wódki ukraińskiej.
I aby uspokoić obawy co poniektórych oświadczam, iż nie będzie to wódka kupiona z "mrówczego" przemytu na bazarze w Ustrzykach Dln., lecz nabyta legalnie w polskim sklepie monopolowym wódka "Nemiroff" (10 butelek 0,5 l).
Uuuuu, możesz i 100 litrów wódki obiecać, bo to już chyba jasne, że będziemy wybierać pomiędzy Mucznem, a Sękowcem
Orsini, idę "na maxa".
Już po raz ostatni zwiększam swoją propozycję "korupcyjną".
Obiecuję, że jeśli VIII KIMB odbędzie się w Krywem, to dostarczę nań, ku ogólnej konsumpcji, już nie 3,5 l, nie 5,0 l, lecz 10,0 l dobrej czystej wódki ukraińskiej.
I aby uspokoić obawy co poniektórych oświadczam, iż nie będzie to wódka kupiona z "mrówczego" przemytu na bazarze w Ustrzykach Dln., lecz nabyta legalnie w polskim sklepie monopolowym wódka "Nemiroff" (20 butelek 0,5 l).
I mam do Ciebie prośbę. Ww. towar dostarczę Wojtkowi1121, aby go dowiózł swoim samochodem pancernym do samego Krywego. Przypilnuj Go oraz Andrzeja627 (z którymi będziesz jechała), aby go po drodze "nie uszczuplili", czyli nie zaczęli spożywać.
A jak nie, to będziemy te flaszki targać z Piskalem na grzbiecie przez Hulskie i Ryli.
buhahahaha
albo nie;-)pisałam coś innego ale skasowałam.
Prawie mnie przekupiłeś, ale...realnie patrząc to Krywe jest bez szans
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
I aby uspokoić obawy co poniektórych oświadczam, iż nie będzie to wódka kupiona z "mrówczego" przemytu na bazarze w Ustrzykach Dln., lecz nabyta legalnie w polskim sklepie monopolowym wódka "Nemiroff" (20 butelek 0,5 l).
Gdyby to nie była czysta lecz "Medowa z percom" lub "Klukwa" tej samej firmy to może dałabym się skusić ;).
Szczególnie "Klukwa" !
Czystej raczej nie pijam.
Tak poważnie to ja akurat jestem zwolenniczką większej "dziczy" więc gdybym miała głosować - to głosowałabym albo na Krywe, albo ewentualnie na Sękowiec.
Ale wstrzymam się.
Albo mój głos nic nie będzie znaczył, albo jeśli pomoże przechylić szalę - to w ostatniej chwili oddam głos na Sękowiec lub Krywe (ale jeszcze nie teraz, więc proszę mnie nie liczyć).
Oddawanie głosu a potem wycofywanie go po prostu uważam za nieco niepoważne i dlatego wolę poczekać.
Pozdrowienia
Basia
Sęk w tym, że wyboru dokonamy w 2 turze i w tym przypadku Sękowiec ma większe szanse
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
to już chyba jasne, że będziemy wybierać pomiędzy Mucznem, a Sękowcem
Albo między Mucznem a Ustrzykami. Irek przecież jest za Ustrzykami choć, jak na razie, oddał głos na inną lokalizację. Polej chyba też jest za Ustrzykami.
Andrzeju a TY???:mrgreen::mrgreen:
Dobrze, że SB drukuje te listę przebojów co jakiś czas, bo już miałem głosować na Bystre...choć pewnie bym się jutro wycofał...
Ja mam dylemat...patriotyzm lokalny nakazuje głosować w ramach ziomkostwa;)...ale plany transportowe trochę co innego...
...przyczajony tygrys...