Odp: Rzeszowski Klub IMB zaprasza
Marcowy :
Cytat:
zastanawiałem się, czy nie zainicjować jakiegoś mitingu, ale miałem wątpliwości,
Oj ! niepotrzebne wątpliwości
Nie doceniłeś nas i naszych możliwości mobilizacji.
Musisz wiedzieć że gdy rzucone są wici to w klub rzeszowski mobilizuje sie z pospolitym ruszeniem i stawia w wyznaczonym miejscu.
Nie piszemy o tym na forum wszystkich nasz działań, aby nie zaśmiecać, ale tak jest.
Wytłumaczeniem dla Ciebie pozostaje tylko to :
Cytat:
poznałem bardzo miłe stworzenia z Rzeszowa i okolic,
... i tu oddajemy priorytet tej płci.
Na wczorajsze, plenerowe spotkanie klubu rzeszowskiego dotarło skutecznie kilkanaście osób. (ostatni siedzieli poza obszarem stołowym)
Dyskusje, sprzeczki i snucie planów kolejnych wyjazdów przeciągnęło się w głęboką noc.
A do kiedy ?\
Nie wiem bo jako pierwszy spadłem pod stół.
.
https://lh4.googleusercontent.com/-0...w/klub0154.jpg
Tylko tak pro forma
Pierwszy wtorek miesiąca wypada 2 sierpnia
a mamy ważne tematy do uzgodnienia ... czyli tegoroczny RIMB
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Tylko tak pro forma
Pierwszy wtorek miesiąca wypada 2 sierpnia
a mamy ważne tematy do uzgodnienia ... czyli tegoroczny RIMB
Po uzgodnieniu ze starszyzną plemienną :mrgreen:, mam czelność ogłosić, iż w tym roku pierwszy wtorek września wypada w ostatni wtorek sierpnia, czyli 30.08! Spotykamy się w Grotesce o 19.30 i pokazując zdjęcia przechwalamy się gdzie też nas nie było! O RIMBIE też pewnie coś pogawędzimy a w każdym razie postaramy się narimbać :-D.
Wszystkich forumowiczów z kraju i ze świata serdecznie zapraszamy!
Opcja letnia jest też (mam nadzieję) brana pod uwagę, czyli parasolki najbliżej położone obok Groteski.
Uff, znowu komputer Bartka nie przełknie tych wspaniałych zdjęć w dużej obfitości i znów trzeba będzie podłączyć się do żarówki.
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
mam czelność ogłosić, iż w tym roku pierwszy wtorek września wypada w ostatni wtorek sierpnia
Ciąg przyczynowo - skutkowy: Mubarak, Ben Ali, el Asad, Kaddafi ... teraz don Enrico; arabska Wiosna Ludów, pucz trwa, kto następny?
Chyba lepiej nie odmawiać takiemu zaproszeniu...
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Opcja letnia jest też (mam nadzieję) brana pod uwagę, czyli parasolki najbliżej położone obok Groteski.
Uff, znowu komputer Bartka nie przełknie tych wspaniałych zdjęć w dużej obfitości i znów trzeba będzie podłączyć się do żarówki.
a jak by zamiast kompa odpalić rzutnik na scianę to był by mapping?
Dziękuję wszystkim przybyłym za dzisiejsze spotkanie.
Dla tych którzy nie przybyli proponujemy spotkanie rewanżowe za dwa tygodnie.
Można się z rehabilitazować .... zobaczymy czy są chętni ...?
Rehabilitizowywać...rehabilitanicić...tfu! A czy można po prostu wdepnąć i gardło potoknąć?!
Się bym pisał!
I ja. Może mi lepiej wyjdzie niż ostatnio :wink: